24.hu hírlevél

Napok alatt szórtak szét tízmilliárdokat a NER bennfentes húzóemberei között

2020.07.11.
 

Napok alatt szórtak szét tízmilliárdokat a NER bennfentes húzóemberei között

 

Hirtelen kellett távoznia a jegybank agyának

Nagy Márton viszonya régóta nem volt harmonikus a főnökével, Matolcsy Györggyel, de gyors távozása a munkatársait is meglepte. Fontos szerep várhat rá az ország második legnagyobb bankcsoportjában, ami most szerveződik. Tovább »

 

Furcsa körülmények között osztottak 200 ezres bírságokat a kijárási korlátozások megsértéséért

Vasszigorral sújtott le a rendőrség három huszonéves fiatalra. A bírság meghaladja a havi fizetésük összegét, pedig azt mondják, csak egyikük édesanyját látogatták meg. Tovább »

 

Együtt vonultak fel a fradista és az újpesti ultrák a kettős gyilkosság áldozataiért

A Mi Hazánk tüntetésén még csak párszázan vettek részt, ez ezer fölé duzzadt, mire a Deák térre értek. Tovább »

 

Lackner Csaba a vagyonáról: családi segítség, öröklés, hitel

A korrupciós botrány miatt az MSZP-ből kizárt képviselő családi házáról és felesége nagy értékű autójáról is nyilatkozott. Tovább »

 

Munkásokat szállító kisbusz ütközött Balatonkenesén: öt férfi meghalt, négy megsérült

Megérkeztek az első fotók a tragédiáról. Tovább »

 

30 évvel a rendszerváltás után döntetlenre áll a Kádár-rendszer és a NER meccse

Ugyanannyian érzik úgy, hogy jobb volt a magyarok anyagi helyzete Kádár János alatt, mint most, miközben a többség visszasírja a rendszerváltás előtti korszak kiszámíthatóságát, és úgy ítéli meg, nőtt a korrupció. Tovább »

 

„Megalázó, amikor nőként előveszem a lakcímkártyám és azon férfinév szerepel”

Egy döntés, egy panasz és egy személyes történet. Áder János aláírta a törvényt, ami ellehetetleníti a transzneműek nemének jogi elismerését – arra voltunk kíváncsiak, mit is jelent ez a gyakorlatban. Tovább »

 

Európába kapaszkodna a Huawei, de egyre nehezebb megvetnie a lábát

A Huawei még Angela Merkel számára is túl nagy falatnak tűnik, Trump mesterterve azonban épp Európában érhet be. Úgy tűnik, Kína lassan kapcsolt, Amerika pedig maximálisan kihasználja az ázsiai ország import-kiszolgáltatottságát. Tovább »

 

„Minden nap imádkozom, hogy ne kelljen többé idejönnöm” – a világ egyik legmérgezőbb helyén jártunk

A ghánai Agbogbloshie-nál nincs mérgezőbb hulladéktelep a bolygón. Fillérekért dolgoznak heti hatszor 12 órát fiatal fiúk a gyilkos füstben. A problémának csak egy része, hogy a gazdagabb országokban kidobáljuk az elektromos eszközeinket, Afrikában ugyanis lesz egy második életük, mielőtt máglyára vetnék őket. Riport. Tovább »

 
Közúti információk
Közúti információk:
  • XVII., Csabai úton kifelé a Szárny utcánál útszűkületre számítsanak burkolatjavítás miatt.
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.