24.hu hírlevél

Kapkodják a fejüket a dolgozók, mit ki nem találnak a munkáltatók a járvány alatt

2020.05.29.
 

Kapkodják a fejüket a dolgozók, mit ki nem találnak a munkáltatók a járvány alatt

 

Mégsem helyezik gyámság alá az önkormányzatokat, bár fideszesek szerint hatékony lehetett volna

Nagy vihart kavart, hogy a kormány terve szerint a védelmi bizottságokban kellene jóváhagyni az önkormányzati döntéseket a veszélyhelyzet idején. A törvénymódosítást visszaszívta a kormány, pedig a kormánypártiak láttak benne fantáziát. Tovább »

 

4000 milliárdos válságkezelési alapot javasol a kamara, a kormány cégekbe szállhatna be tulajdonosként

Az állam vinné a főszerepet, de a vállalkozásoknak és munkavállalóknak is bőven jutna a terhekből az iparkamara válságkezelő forgatókönyve szerint, amiből a kormány gazdaságélénkítő terve is táplálkozhat majd. 4000 milliárd forintos válságkezelési alap formálódik, de mindenekelőtt mentenék a munkahelyeket, aztán jönnek majd a különadók. Tovább »

 

Azonnal kipenderítenék a Fideszt az Európai Néppártból

A pártcsaládban levő dánok kezdeményezték, úgy tudják, más tagpárt is hasonló lépést fontolgat. Tovább »

 

Dél-Olaszország puskaporos hordó, miközben északon már látni az alagút végét

Az olasz kormány a járvány csúcspontjához közeledve lassan felteheti magának a kérdést: mi lesz ezután? De ehhez előbb az kell, hogy a jóval szegényebb és kevésbé fejlett déli tartományok is átvészeljék a vírust. Tovább »

 

Itt senki nem visel maszkot, már nincs mitől félni

Leginkább a pénz hajszolása miatt vált a tiroli síközpont Európa egyik legfertőzöttebb gócpontjává. Tovább »

 

Az új koronavírus itt marad, de nem lehetetlen felkészülni rá

Christian Dorsten, a berlini Charité Egyetemi Kórház virológiai osztályának főorvosa szerint a németek még időben léptek az új koronavírus ellen, de a következő napokban ott is fel kell készülni a halálesetek számának növekedésére. Tovább »

 

Donald Tusk: Ha Kaczyński, Orbán, vagy Trump logikája győz, lehet, hogy az EU nem éli túl

A néppárti elnök szerint néhány politikus és néhány társadalom úgy viselkedik, mint egy vírus, nem pedig úgy, mint az oltás. Tovább »

 

Művészkarantén: Elképesztő élmény, amikor a történelem telibe jön szembe az emberrel

Írókat, színészeket és tévéseket kérdeztünk: mivel múlatják az időt a karantén alatt. A második részben Adorjáni Bálint, Dobó Kata, Jakupcsek Gabriella, Ónodi Eszter, Péterfy Gergely, Szabó Simon és Ungváry Rudolf mondja el, mit is csinálnak nagy bezártságukban. Tovább »

 
Közúti információk

Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest Közúti információk:
  • Baleset történt a XIII., Béke utcában befelé a Gyöngyösi utcánál.
  • Baleset nehezíti a közlekedést a XX., Határ úton a Török Flóris utca közelében.
  • Lezárják a Budai alsó rakpart le- és felhajtóágát a Margit híd budai hídfőjének déli oldalán burkolatjavítás miatt.
BKK:
  • 38-as, a 138-as és a 238-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót,
  • a 179-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megállót ma 09:00 - 12:00-ig.
 
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.