24.hu hírlevél

Juthat-e minden súlyos koronavírus-betegnek lélegeztetőgép Magyarországon?

2020.03.29.
 

Juthat-e minden súlyos koronavírus-betegnek lélegeztetőgép Magyarországon?

 

Több mint 23 ezer forinttal nőhet a minimálbér nettója átmenetileg a bajba jutott szektorokban

Egyes szektorokban teljesen lenullázzák a cégek bérterheit, a dolgozók levonásait pedig felezik. Ugyanakkor az intézkedés inkább a veszteséget pótolja majd, semmint plusz jövedelmet jelent. Tovább »

 

Világcsúcstartók vagyunk a munka nélkül maradókkal szembeni szűkmarkúságban

A fejlett világ legszűkmarkúbb ellátása vár idehaza a koronavírus-járvány miatt állásukat veszítőkre. Vajon tényleges segítséget ad a kormány számukra, vagy megpróbálja visszaterelni őket az utóbbi időben tudatosan jegelt közmunkába? Tovább »

 

Akármivel hitegetik, most ne írjon alá közös megegyezéses felmondást, mert nagyon rosszul járhat

A sok felmondás mellett van, ahova viszont nagyon keresik az embereket. Tovább »

 

Putyin vidáman parolázik, a belorusz elnök traktorozást ajánl a koronavírus ellen

Oroszország és Belarusz egyaránt jó példáját nyújtja az autoriter válságkezelésnek. Tovább »

 

A koronavírusnál csak az összeesküvés-elméletek terjednek gyorsabban

A koronavírust nem a kínai vagy az amerikai hadsereg fejlesztette ki egy laboratóriumban. Az albánok szervezete nem immunis genetikailag a fertőzésre, ahogy Bojko Boriszov bolgár miniszterelnöknek sincs misztikus aurája, ami megvédi őt a betegségtől. Tovább »

 

Így ne őrüljön bele az internetbe koronavírus-járvány idején

Az infodémia nagy kihívás elé állítja a közösségi platformokat, így a Facebookot és a Google-t, míg az internetezőknek leginkább mentálisan kell feldolgozniuk az ingereket. Tovább »

 

Magyarok, akiknek kifejezetten jól jött az olimpia elhalasztása

Szinte nincs olyan területe az életnek, amelyre ne hatna károsan a világjárvány. A magyar sportban mégis akadnak olyanok, akik ha nem is örülnek a koronavírus terjedésének, de „minden rosszban van valami jó" alapon gondolkodhatnak. Lássuk, kik ők? Tovább »

 

Öt budapesti kórház, amely harcolt a spanyolnáthával

Ezek voltak száz évvel ezelőtt a pusztító vírus elleni harc legfontosabb fővárosi állomásai. Tovább »

 
Közúti információk

Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest Közúti információk:
  • Budafoki úton befelé lezárják a külső sávot az Irinyi József utca előtt burkolatjavítás miatt ma 08:00 - holnap 20:00-ig.
  • A XIII., Vágány utcában a Dózsa György útnál sávlezárásra számítsanak közműjavítás miatt ma 08:00 - április 10. 18:00.
 
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.