24.hu hírlevél

Kivéreztetett, kiskorúsított önkormányzatokat szerzett meg az ellenzék

2019.11.14.
 

Kivéreztetett, kiskorúsított önkormányzatokat szerzett meg az ellenzék

 

Másfél hónapot túlórázik egy átlagrendőr, olyan nagy az emberhiány

A rendőrség szerint kezelhető a munkaerőhiány, el tudják látni a feladataikat. Tovább »

 

Gyurcsány Ferenc levélben fordult Kövér Lászlóhoz

A Demokratikus Koalíció frakcióvezetője követeli, hogy ne korlátozzák az újságírók jogait. Tovább »

 

Ilyen lehet Magyarország 2050-re

Elsorvad a vidék, az élővilág kiüresedik, sok őshonos fajunk eltűnik, a tájat kevés, és azonos fajokból álló, egysíkú élőhelyek fogják uralni. Tovább »

 

„Elmentem állásinterjúra, de rosszul lettem a tűsarkúban tipegő emberektől”

Kisgyörgy Éva világutazó, blogger mesélt nekünk influenszerkedésről, orrfújásbeli különbségekről és közösen kanalazott békalevesről – a százhuszonhatodik ország meglátogatása előtt. Tovább »

 

Itt egy okostévé, ha elérhető áron keres normális minőséget

200 000 Ft alatt biztosít jó képminőséget, és olyan funkciókkal is fel van szerelve, amit eddig csak a csúcskategóriás modellek tudtak. Tovább »

 

Exhumálhatják Franco tábornokot, akitől még az SS-vezére is elborzadt

A diktátornak azonban máig vannak hívei Spanyolországban, a szocialista kormány terve így megosztó. Tovább »

 

Hollywood következő nagy sztárjának indult, aztán az FBI-tól lopatott számítógépeket

1995 óta a Vanity Fair mindig megjósolja a következő sztárokat, de természetesen nem mindig jön be a tipp. Mutatjuk, kik nem lettek híresek az elmúlt bő két évtizedben. Tovább »

 

13 órán át építettük a LEGO döbbenetesen nagy csillagrombolóját

110 centiméter hosszú, 66 centiméter széles és 4784 elemből áll. Összerakni akár két napba is telhet, az utolsó órákban már rendesen fájnak az ember ujjai, de a végeredményért cserébe ez csekély áldozat. Tovább »

 

Rongyosra olvasta Jókait és az Egri csillagokat? Van utánpótlás!

Komoly piaca van a dicső magyar múltat feldolgozó regényfolyamoknak, a politika pedig a filmvásznon is szeretné a hőstörténeteket viszontlátni. Tovább »

 

A \'60-as évek polgárjogi mozgalma most ért a csúcsra Montgomeryben

Kétszáz éves történelme során először lett afroamerikai polgármestere Alabama állam fővárosának, pedig a XX. század közepén történelmi szerepet játszott abban, hogy a feketéket ne kezeljék másodrendű állampolgárként. Tovább »

 

Ujhelyi: Orbán fordítva ült fel a kipcsak lóra

Az EP-képviselő szerint a miniszterelnök az uniós szerződéseket megsértve árusítja ki Európát a türk elvbarátainak. Tovább »

 
Közúti információk
  • Lezárják a Rákóczi út buszsávját befelé a Blaha Lujza tér előtt, mert vízvezetéket építenek. Mindkét irányban sávelhúzással két sávban lehet közlekedni.
  • A XIII. kerületben, a Dózsa György úton a Kerepesi út felé a Kassák Lajos utcánál lezárják a külső sávot, mert javítják a burkolatot.
BKK:
  • A 71-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Görgey Artúr tér, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Görögkatolikus templom, a Kolozsvári utca és a Deák tér megállót.
  • Az 51-es villamos a Török Flóris utca és a Nagysándor József utca között nem jár.
  • Az 51A villamos nem közlekedik a teljes vonalon.
  • Az 52-es villamos a Török Flóris utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelepközött nem közlekedik, pótló autóbusz van.
Budapesten kívül
  • Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Bag térségében a 40-es km-nél baleset miatt sávzárásra, torlódásra kell számítani.
  • Az M15-ös autóúti új körforgalmi csomópont építési munkái miatt a 101-es főutat lezárták az M15-ös és az M1-es autópálya között.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.