24.hu hírlevél

Jön a török: Erdoganék Budapesten nyitnak iskolát

2019.12.10.
 

Jön a török: Erdoganék Budapesten nyitnak iskolát

 

Baranyi Krisztina négy órakor bement volna a polgármesteri hivatalba, de tíz perccel a határidő előtt megtámadták a választás eredményét

Az előző vezetés ezzel nyert három napot. Tovább »

 

Elfogadták a megállapodást a brexitről az EU-csúcson

Amit nagyszerű új megállapodásként jellemzett a brit miniszterelnök. Tovább »

 

Kövér már lemondatta Borkait, de jött Orbán

A Népszava szerint ez okozta a totális kommunikációs káoszt pénteken a Fidesznél. Tovább »

 

Miért beszélhet Orbán Viktor kipcsak vérű magyarokról?

Utánajártunk, kik azok a kipcsakok, és valóban sok magyarban van-e kipcsak vér. A miniszterelnök szavai a tudomány számára nem igazán értelmezhetőek. Tovább »

 

Csaba László: Orbán mítosza összeomlóban

Egykori tanácsadója szerint Orbánnal, aki maga a Fidesz, elszaladt a ló. A stílusa pedig már sokaknál kiverte a biztosítékot.   Tovább »

 

A Fidesz-vezetés útja a Borkai-pániktól a semmi pánikig

Múlt pénteken már teljes volt a káosz a pártvezetésben, egymásnak ellentmondó taktikai lépések versenyeztek, mígnem Orbán döntött. Hogy aztán a választási vereség után nyugalomra intse a pártelitet. Tovább »

 

Palkovics miniszter hajlandó többet fizetni a vári önkormányzati lakásáért

Sőt eddig is szívesen fizetett volna többet havi 32 ezer forintnál. Tovább »

 

„Ez ma már olyan fontos, mint megtanulni írni és olvasni”

A magyar iskolák sok mindenre felkészítik diákjaikat, az álhírek felismerése nincs ezek között. Egy projektben viszont tanárokat vérteznek fel arra, hogy segítsenek a diákoknak eligazodni a hírek világában. Tovább »

 
Közúti információk
  • Az 5-ös főúton Alsónémedi és Budapest között, kamion és kisteherautó ütközött össze.  A 20-as km-nél lezárták a főutat, a forgalmat a rendőrség tereli el.
  • Ma delegáció, rendezvény és labdarúgó-mérkőzés miatt forgalomkorlátozások lesznek Budapest III., IV., V., VIII. és IX. kerületében.
BKK:
  • A 14-es villamos a Lehel tér M és a Frangepán utca között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusz közlekedik.
  • A 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Bajza utca M és a Hősök tere M megállót a hétvégén rendezvény miatt.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.