24.hu hírlevél

Hiába a vádemelés, újabb különleges beruházásra érkezik 450 millió Simonka György környezetébe

2019.10.13.
 

Hiába a vádemelés, újabb különleges beruházásra érkezik 450 millió Simonka György környezetébe

 

Rezsiutalvány helyett 560 milliárd forintot adtak a román nyugdíjasoknak

Szeptembertől 15 százalékkal emelték a nyugdíjakat, és ez még csak a kezdet. Tovább »

 

M. Richárd a párjának akarta küldeni a baleset idején készített videót

A szakértő megállapította, hogy pszichopatikus viselkedése miatt alkalmatlan a vezetésre. Az elhunyt fiú apja szerint M. Richárdnak tudnia kellett erről. Tovább »

 

Ilyen ma egy gyereknek Magyarországon felnőni

Elkészült az első magyarországi gyerekjelentés a gyerekjogokról: több mint ötezer gyerek mondhatta el véleményét a többi közt arról, milyen oktatást szeretne, mi aggasztja leginkább a jövővel kapcsolatban, illetve mennyire érzi magát biztonságban. Tovább »

 

Rambo halomra öli a mexikóiakat, de az igazi áldozat a néző

Itt lenne az ideje a nyugdíjba vonulásnak. Rambo 5 kritika. Tovább »

 

Továbbra is nyugtalanító homály veszi körül a szaúdi dróntámadást

A művelet olyan képességeket tárt fel, amelyeket idáig nem nagyon láttunk a Közel-Keleten. Mi lehet Szaúd-Arábia és az USA válasza? Tovább »

 

Országos hiány van az egyik bárányhimlő elleni oltásból

Hetek óta csak nagy nehézségek árán vagy egyáltalán nem tudják beszerezni a szülők a bárányhimlő elleni készítményt. Tovább »

 

Tiborcz István üzlettársa nettó 32 milliárd forintért építené meg a szegedi kézilabdacsarnokot

Készül a kézilabda Eb: Mészáros Lőrinc és Garancsi István már kapott megbízást, Szegeden pedig a győri milliárdos, Paár Attila látszik befutónak. Tovább »

 

Egyre több az erdőnk, de 2012 óta folyamatosan romlik az állapotuk

A Központi Statisztikai Hivatal Környezeti helyzetképéből kiderül, hogy a Dél-Alföldön túlzottan arzénos a víz, de a dokumentumban nevesítették a legrosszabb levegőjű magyar utcákat is. Tovább »

 

Meghalt Kadler Gusztáv, a magyar kajak-kenu meghatározó alakja

64 éves volt. Tovább »

 

Meghalt Riz Levente, Budapest XVII. kerületének polgármestere

2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja. Tovább »

 

Titkosított számot hívott fel a Fidesznek segítő aktivista

A XVI. kerület polgármesterének és a kormánypárt egyéni képviselőjelöltjeinek segítő nő érthetetlen módon jutott el olvasónkhoz. Tovább »

 
Közúti információk
Budapest Közúti információk:
  • Rendezvény miatt lezárják az Andrássy utat pénteken 16 órától a Bajcsy-Zsilinszky út és a Bajza utca között hétfőn hajnalig, pénteken éjféltől szombat éjfélig pedig a Bajza utca és a Dózsa György út közötti szakaszt is. (Autómentes Hétvége)
  • Pénteken éjféltől szombaton 12 óráig lezárják a Bajza utcát a Városligeti fasor és az Andrássy út között.
  • A Nagykörút forgalmában nem lesz korlátozás, de az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál csak a BKK járatai hajthatnak át.
BKK:
  • Pénteken 16 órától a 105-ös autóbusz terelt útvonalon, a Podmaniczky utcán át közlekedik vasárnap üzemzárásig. A Deák Ferenc tér és a Vágány utca/Dózsa György út közötti megállókat nem érinti.
  • Péntek éjszakától a 979-es autóbusz is a Podmaniczky utcán át szállítja az utasokat, kihagyja a Deák Ferenc tér és a  Dembinszky utca közötti megállókat.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.