24.hu hírlevél

Mészáros Lőrinc új vezérigazgatója is részese a TV2 körüli kavarásnak

2019.08.22.
 

Mészáros Lőrinc új vezérigazgatója is részese a TV2 körüli kavarásnak

 

Sosem látott képek kerültek elő a fővárosi taxisblokádról

Az óriási benzináremelés kiváltotta események három napra bénították meg az országot, így a főváros utcáit. Tovább »

 

Néhány évtized múlva az általunk ismert civilizáció megszűnhet létezni

Dr. Szahtmáry Eörs evolúcióbiológussal beszélgettünk a paradigmaváltás sürgető szükségességéről, illetve arról, merre tart a világ, és a túlélésünkben milyen szerepe lesz a gondolkodás alapvető megváltoztatásának, a mesterséges intelligenciának. Tovább »

 

„A melltartót a mai napig nem veszem le szex közben”

A szexuális élet a mellrák közben és után tabutéma, pedig a kemoterápia mellékhatása az, hogy befolyásolja a libidót. Tovább »

 

Tízezreket bukhat, aki nem cseréli időben az útlevelét

Sok ezer embernek kell mélyen a zsebébe nyúlnia minden évben, mert sürgősségi eljárásban van szüksége az okmányra. Tovább »

 

A Sony vadiúj zajszűrős fülhallgatójának nincs párja

Igényes kivitelezés, az aksi átlagon felül teljesít, a zajszűrés pedig még a 3-as metróval is simán megbirkózik. Tovább »

 

Tarlós szerint közröhej a metrónak nevezett HÉV, de ő felel a változtatásért

A főpolgármester élesen bírálta a fideszesek által biztosan megszavazott intézkedést, amelyet neki kell végrehajtania, és amely ellen egyetlen szóval sem tiltakozott. Tovább »

 

Saul Williams: Használjátok a dühötöket!

A migráció az emberiség legősibb technológiája. Ha megállítják, a fejlődés lehetősége is megszűnik – mondja Saul Williams, az egyik legegyedibb hangvételű amerikai rapper, költő, aktivista. Interjú. Tovább »

 

Vívó-vb: hajszálon múlt a magyar kardválogatott vb-címe

Ha sokkal szorosabban is, mint 2017-ben (45-22), de ezúttal is elvesztette a kardcsapat világbajnoki döntőt Magyarország. Pedig az első négy asszó után vezettünk, Korea végül 45-44-re nyert és kiénekelte a szánkból a sajtot. Tovább »

 
Közúti információk

Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest Közúti információk:
  • Baleset történt a Könyves Kálmán körúton az Árpád híd felé a Mester utcánál.
BKK:
  • 95-ös és a 195-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Puskás Ferenc Stadion M és az Őrnagy utca megállót.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.