24.hu hírlevél

Lövöldözés két új-zélandi mecsetnél, sokan meghaltak

2019.04.18.
 

Lövöldözés volt két új-zélandi mecsetnél, 27-en meghaltak

 

Orbán Viktor bocsánatot kért a néppártiaktól, de

A miniszterelnök arra kéri az európai konzervatívokat, hogy ne tegyék ki a Fideszt. Tovább »

 

A CEU ragaszkodik hozzá, hogy Orbán mondja ki: maradhatnak

Egyértelmű jogi bizonyítékokat várnak. Tovább »

 

Mészárosék építkezhetnek az egyik legértékesebb balatoni területen

Évi 9 millió forint bérleti díjért kapja meg a révfülöpi kemping melletti 15 ezer négyzetméteres területet a Balatontourist. Nemcsak sátorhelyeket, medencéket is létesítenek. Tovább »

 

Brexit-halasztás: önmaguk után Európát is megbéníthatják a britek

A londoni parlament csütörtök este előbb elutasította a második brexit-referendumot, ezután majdnem lerombolta a hatalommegosztáson alapuló brit demokráciát, és végül kezdeményezte, hogy halasszák el a brexit, azaz az EU-ból való kilépés határidejét. Tovább »

 

Pszichiáterhez fordulni körülbelül annyira szégyen, mint fogorvoshoz menni

A depresszió életveszélyes betegség, aminek sosem látott mértékben növekszik a gyakorisága. A magyar betegeknek csak nagyon kis hányada kap orvosi segítséget. A civilizációnk a fő rizikófaktor; elérhetetlen vágyakat hajszolunk, és nem törődünk a génjeinkben ketyegő órával. Tovább »

 

Charlie Whiting halálával védőangyalát veszítette el a Forma-1

Charlie Whiting még szerelőként érkezett a sorozatba, majd az egyik főszereplője volt a Brabham világbajnoki címeinek. Évtizedek óta nem született fontos szakmai döntés nélküle. Tovább »

 
Közúti információk
Így változik a közlekedés rendje március 15-én.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.