24.hu hírlevél

Kilőtt a parlamenti képviselők fizetése

2019.03.22.
 

Kilőtt a parlamenti képviselők fizetése

 

Nem csak sok gyerek, szerencsés csillagzat is kell a 27,5 milliós családtámogatáshoz

Tucatnyi, gyermeket nevelő olvasónk közül egy sem akadt, aki igazán jól járna az új támogatásokkal. Azt mondják, emelni kellene a családi pótlékot, és minden gyermek – így a meglévők – után egyforma támogatást szeretnének. Tovább »

 

Három év börtönt kapott Mengyi Roland

Voldemortot elsőfokon ítélték el, többek között költségvetési csalásért. Tovább »

 

Az idei influenza más, mint a többi

Sokan panaszkodnak idén, hogy influenzából való gyógyulásuk után még hosszan kínozza őket köhögés. Mi ennek az oka? Az idei influenza „más”, mint az eddigiek? Ennek jártunk utána. Tovább »

 

Bajban a veszprémi kórház is, az érsebészek fele távozott

Hárman maradtak, az osztályvezető főorvos is elment. Van, aki már csak magánrendelésen operál. Tovább »

 

Több mint 1200 ember hiányzik a büntetés-végrehajtásból

Bő két év alatt 850-nel csökkent az állománya létszáma. Rengeteg a túlóra, alacsony a fizetés, elavult a technika. Tovább »

 

Kormányinfó: Itt vannak a falusi CSOK szabályai

Az 5000 fő alatti településeket érinti. Tovább »

 

Megingott a liberális világrend, újra büszkén lehet falat építeni

Harminc éve dőlt le a berlini fal, ez a pillanat mai napig a szabadság globális szimbóluma. De a határok nélküliség mítosza kifulladóban van, amit mutat az is, hogy több fal áll ma a világon, mint 1989-ben. Interjú Sonnevend Júlia médiakutatóval. Tovább »

 

Bernie Sanders berobbant az elnökválasztásba, és rögtön maga mögé utasított mindenkit

A vén szocialista újra belevág, hogy beteljesítse „politikai forradalmát”. Tovább »

 

„A Red Bull Air Race a Balaton Sound után már csak egy majális”

Balatoni polgármestereket kérdeztünk arról, miért szeretnék megrendezni a versenyt, és mit szólnak az ötlethez a helyiek. Zajos lesz a július Zamárdiban, ha a déli parti település lesz a befutó. Tovább »

 

A magyaroknak csak a töredéke várja boldogan az öregséget

A világon csak minden harmadik ember örül annak, hogy egyszer majd megöregszik, Magyarországon ez az arány még rosszabb. Tovább »

 
Közúti információk

Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest Közúti információk:
  • Dózsa György úton a Hősök tere és a Dembinszky utca között útszűkületre kell számítani, mert kertészek dolgoznak, ma 07:00 - ma 14:30-ig.
BKK:
  • Az 50-es villamos Villanytelep és Szarvas csárda tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. Alternatív eljutási lehetőségként a 182-es, 184-es, 193E, 282E, 284E autóbusz igénybevétele ajánlott.
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott e-mail címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban minden hétköznap 24.hu hírlevelet kapni a napi nyitó sztorinkról és az előző nap legfontosabb híreiről, de hétvégente szívesen olvasnád heti ajánlónkat, kattints ide a hétköznapi hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.