Mobil

Gyönyörű a Samsung retrotelefonja

Mostanában minden a Samsung Galaxy S8-ról szól, de a dél-koreai gyártó nemcsak ultramodern, nagyképernyős készülékeket gyárt. Az egyik legújabb modelljük a 2000-es évek elejét juttatja eszünkbe, ám a megoldás hiába idejétmúlt, a megvalósítás még így is lenyűgöző.

Nem tévedés, a Samsung SM-W2017 névre hallgató készüléke szétnyitható, és a legendás Motorola Razr modelleket juttatja az eszünkbe. A típus tavaly már kapható volt Kínában, de a koreai The Investor szerint a telefon hamarosan Dél-Koreában is elérhető lesz, méghozzá olyan extrákkal, mint a vezeték nélküli töltés vagy az ujjlenyomat-olvasó.

A telefon belsejében egy belépőszintű Snapdragon 430 processzor kapott helyet, de a legkiemelkedőbb tulajdonsága mindenképpen a dupla 4,2 colos AMOLED-kijelző, ami olyan érzést kelt, mintha egyszerre két okostelefon lenne a kezünkben.

Forrás: Samsung

Az SM-W2017 emellett felvonultat egy 12 megapixeles hátlapi kamerát, egy 5 megapixeles változatot elől, van benne egy 2,300mAh-es akksi, 64 GB háttértár, Samsung Pay támogatás, ráadásként pedig egy csepp- és porálló készülékről beszélünk – ezzel az extrával a kínai előd például nem büszkélkedhetett.

A retro érzésre, és a telefon kihajtásának laza mozdulatára vágyó olvasóknak viszont van egy rossz hírünk: nagyjából biztos, hogy ez a készülék sosem lesz kapható az ázsiai piacon kívül, így Magyarországon is hiába keresnénk a telefonboltok és a szolgáltatók kínálatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik