Ügynökséggel újítja meg magát az NNG

Kiderült, ki látja el a 6 kontinensen, összesen 12 irodával jelenlévő globális vállalat Magyarországról irányított kreatív tervezési feladatait.

Érdekel a content marketing?


Jelentkezz a márciusban induló képzésre!

Eldőlt, ki látja el a 6 kontinensen, összesen 12 irodával jelenlévő globális vállalat Magyarországról irányított kreatív tervezési feladatait.

A céget tenderen választották ki, a győztes a MITTE Communications lett. A kommunikációs ügynökség egy éven keresztül teljes körű együttműködés keretein belül látja el az NNG mint globálisan az egyik piacvezető navigáció-fejlesztő cég arculatfrissítését, mely az új ügynökség nyertes terve alapján valósul meg.

A 2014-ben az International Business Awards-on a leggyorsabban növekvő európai vállalat címét is elnyerő cég navigációs megoldásai több mint 190 országban elérhetőek.

Az NNG új arculati kézikönyvének kialakítása mellett az ügynökség további kiemelt feladata a nemzetközi kiállításokon való részvétel támogatása kreatív tartalmakkal. Ezenkívül valamennyi, a napi működés során felmerülő tervezési munkát is az ügynökség lát el.

Megújul az NNG arculata
Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)