Téli fesztivállal jelentkezik a Budapest Park

Télre sem akarják elengedni a náluk fellépő zenekarok kezét.

A Budapest Park december 20-án és 21-én kétnapos fesztivált rendez az MVM Dome-ban. Amint közleményükben írják, a népszerű szabadtéri szórakozóhely stábját már hosszú évek óta foglalkoztatta a gondolat, hogy a téli hónapokban, a következő évad szervezése mellett koncerteket is rendezzenek. Így merült fel a Budapest Park WINTERFEST ötlete, ahol két napon át nyolc olyan produkciónak nyújtanak lehetőséget a színpadon, amelyek önállóan is sok-sok ezer embert vonzanak nyaranta a Budapest Parkba.

A téli fesztivál koncepciójával kapcsolatban a Park alapítója és vezérigazgatója, Pálffy András hangsúlyozta, fontosnak tartják, hogy télen se engedjék el a náluk fellépő zenekarok kezét.

Hosszú ideje törekvésünk, hogy megbízható partnerként ebben az időszakban is lehetőséget biztosítsunk az együtteseknek nagyszabású koncertjeik megvalósításában. A Budapest Park a kezdetek óta a klubkoncertek kényelmét ötvözi a fesztiválok sokszínűségével és az arénakoncertek monumentalitásával – ezért adta magát az ötlet, hogy ezt most egy másik helyszínen, és egy kicsit más kontextusba ültetve télen is folytassuk.

A fellépők névsorát majd csak vasárnap jelentik be, de azt ígértik, hogy december 20-án és 21-én igazi parkos hangulat várható az MVM Dome-ban, ahol mindkét napon négy-négy önálló nagykoncertet láthatunk egymás után. A koncerteket afterparty követi, de egyéb meglepetésekkel, pop-up aktivitásokkal és a Parkban megszokott, látványos színpaddal készülnek.