Ameddig a tűzgyújtó folyadék illata lengi be az utcákat, addig nem biztos, hogy örülni kell annak, hogy mennyien grilleznek

A Barbecue sokkal több, mint egy mekis szósz vagy egy kertvégi, mulatozós műfaj, ami lassan kezd Magyarországon is átmenni a köztudatba. De vajon mi teszi olyan különlegessé a BBQ-húsokat, mennyibe kerül, ha valaki otthon akar belevágni, és mikor indul a szezonja egyáltalán? A Filéző podcast vendégei Jankovics Zoltán és Urbán Roland, a Tűztér – BBQ és Grill Hangadó házigazdái voltak, akik szerint az otthoni sütögetés jelenti az első lépést, hogy az ember egy étteremben is meg tudja különböztetni a jót a szartól. Ezért örvendetes, hogy sokan próbálkoznak a grillel és BBQ-val, de bőven van hova fejlődni.
Butaság, hogy tengeri halat csak a tengerparton szabad enni
Az jó, hogy elrugaszkodtunk a panírozott halrudacskák szintjéről, de van még hova fejlődnie a magyar halfogyasztásnak. Filéző podcast a Budaörsi Halpiac alapítójával.

A Tűztér – BBQ és Grill Hangadó podcast csatornáját itt találjátok.