Kultúra

Sebestyén Balázs reagált Jáksó László durva kritikájára

Pár nappal ezelőtt Jáksó László határozott és kifejezetten negatív véleményt mondott a Rádió 1-en futó reggeli műsorról, amire Sebestyén Balázs most válaszolt. Nem kezdett sárdobálásba, csak arra utalt, hogy nem véletlenül jelennek meg róluk ilyen cikkek, és a közeljövőben a rajongók számíthatnak még hasonló lejáratásra.

Sokan írtátok, kérdeztétek, hogy olvastuk-e az elmúlt napok lejárató cikkeit? Természetesen hozzánk is eljutottak ezek az iratott bulvárcikkek, amiknek szinte mindig ugyanaz a forrása. […] Nektek is azt üzenjük, hogy ne higgyetek el mindent, tanuljatok meg olvasni a sorok között!😉 Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek, és csináljuk tovább a dolgunkat!

– írta a műsorvezető a Facebook-oldalán, de bővebben nem fejtette ki, hogy pontosan mire gondol.

Jáksó László szerint Sebestyén Balázs hiteltelen, műsora pedig unalmas és idejétmúlt
Egyoldalú hadviselés kezdődött a két rádiós között.

Bár Jáksó László nevét nem is említette meg a posztban, nem lehet véletlen, hogy éppen a héten Jáksó túl belterjesnek és unalmasnak titulálta Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc műsorát:

Ha felvenném, esténként sokat segítene az elalvásban. Egy félig-meddig haveri társaság ül és néha nagy nehezen beereszt valakit ebbe a környezetbe, aki egyfajta kegyként élheti meg, hogy hajlandóak vele dumálni. […] Való igaz, ez egyszer jó volt: jól állt Boros Lajosnak és Bochkor Gábornak

– írta Jáksó.

Sebestyén Balázs teljes reakcióját itt találja:

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik