Szórakozás koronavírus

Kigyógyult a koronavírusból a leghosszabb ideje kórházban kezelt brit nő

Fatima Bridle 105 napon át volt lélegeztetőgépen, összesen 141 napot töltött kórházban.

Végre elhagyhatta a kórházat az a brit nő, aki 141 napon át küzdött a koronavírussal, írja a Mirror.

Fatima Bridle-t kezelték a legrégebb óta kórházban az Egyesült Királyságban, a kór mellett tüdőgyulladással és vérmérgezéssel is meg kellett küzdenie. Egy időben annyira leromlott az állapota, hogy összeomlott a tüdeje és hosszú időre lélegeztetőgépre került.

Fatima 40 napon keresztül kómában volt, összesen 105 napot töltött lélegeztetőgépen. Az orvosok nem sok esélyt adtak arra, hogy túléli, de a nő hihetetlen módon minden betegségből felépült.

A kórházból való távozás után a Sun on Sundaynak mesélt a megpróbáltatásairól:

Egy ponton azt kívántam, bár halott lennék. Halálra voltam rémülve. Üvölteni akartam, de egyszerűen nem tudtam.

Most, hogy felépült, Fatima szeretne önkéntesként az egészségügy rendelkezésére állni. Nem felejtette el kiemelni, hogy a kórház dolgozói megmentették az életét, és úgy gondolja, ezek az emberek minden elismerést megérdemelnek.

A csodás gyógyulás kapcsán megszólaltatták Fatima férjét is, aki még mindig nem hiszi el, hogy visszakapta a feleségét. Azt mondja, borzasztó hónapokon van túl, mert felesége állapota már a második héttől kezdve kritikus volt. Sok szakcikket elolvasott a vírusnak arról a stádiumáról, amelyben a felesége volt, és ezektől még inkább elcsüggedt. Épp ezért azt gondolja, hogy a felesége egy igazi orvosi csoda.

Az Országos Egészségügyi Hálozat (NHS) képviseletében Matt Hancock nyilatkozott, aki szintén csodálatának adott hangot, és az egészségügyben dolgozókat méltatta.

Fatima most már az otthonában lábadozik, de az állapotát továbbra is figyelemmel kísérik.

 

Kiemelt kép: Fatima Bridle (Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik