Nagyvilág

Lezuhant egy szikláról, és meghalt egy 22 éves nő, miközben vécézőhelyet keresett

Barátnői már csak a sikolyát hallották a vaksötétben, az angliai tengerpartnál.

Tragédiával végződött egy bulizós este az angliai Eastbourne közelében, miután meghalt egy 22 éves nő, miközben barátnőivel együtt egy helyet keresett a tengerparton, ahol nyugodtan vécézhetnek egyet – írta az Eastbourne Herald. A baleset még márciusban történt a fehér tengerparti szikláiról híres Beachy Headnél, de csak most számolt be róla a helyi sajtó, miután héten lezárták az ügyben indított eljárást.

A beszámoló szerint Faye Reed és két barátnője egy esti italozgatás után autóztak, amikor megkérték az autót vezető férfit, hogy álljon félre, mert vécézniük kell. A három nő kiszállt az autóból, és egy megfelelő helyet keresett, amikor Reed véletlenül lezuhant a szikláról. Barátnője, Charmane Dixon elmondta:

Nagyon sötét volt. Faye előttem volt, majd hallottam, ahogy felsikít, és után eltűnt.

Barátai azonnal segítséget hívtak, hogy megkeressék az eltűnt lány. A parti őrség és a rendőrség helikopterekkel és mentőhajóval kutatott utána, és végül holttestét a szikla lábánál találták meg. Egy nyomozó elmondta, a helynél, ahol kiszálltak az autóból, csak egy vékony füves terület választja el az utat a szikla szélétől.

Barátai azt mondták, hogy csak kevés gint és vodkát ittak aznap este, és ezt a toxikológiai vizsgálatok is megerősítették. A nő szervezetében csak kis mennyiségű alkoholt mutattak ki, és a jelentés szerint nem volt részeg, csak legfeljebb egy kicsit be lehetett csiccsentve.

A hatóságok a héten végül balesetként zárták le az ügyet.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik