Nagyvilág

Lányát szidja az anyuka, aki segített egy férfinak, hogy 16 éves gyerekét megerőszakolja

Vodkával és viszkivel itatta le gyermekét, és egy rossz hírű hotelbe vitte. Majd a szoba előtt cigizett, miközben lányát megerőszakolták.

Az ausztrál Peta Butler mindössze 16 éves éves volt, amikor egy 40-es éveiben járó férfi megerőszakolta egy szállodai szobába, Toowoomba városában. Anyja mindeközben a szoba előtt várakozott, és nem segített neki. Sőt. Ő volt az, aki megszervezte az erőszakot.

Therese Butler négy évig tartó börtönbüntetést kapott tettéért, de alig egy év után szabadlábra helyezték. Szabadulása után azonban semmilyen megbánást nem mutat.

Hisz annak a kis kurvának?

Így reagált a nő a Daily Mail riportereinek, akik otthona közelében mentek oda hozzá, hogy kérdéseket tegyenek fel neki a több mint tíz éve történt esetről. Majd elzavarta a riporterket, de előtte még azt állította, hogy lányát 14 éves korában megerőszakolta az egyik családtagja.

Peta Butler a Mailnek kijelentette, anyja állítása 100 százalékig hazugság, egy szó sem igaz belőle.

Még mindig nem bánta meg, amit tett, és nem is fogja megbánni soha

– jelentette ki a nő, aki csak 28 éves korában szedte össze annyira a bátorságát, hogy feljelentse anyját az erőszak megszervezése miatt.

Peta egy telefonbeszélgetés alatt érte el, hogy anyja beismerje, hogy mit tett. A beszélgetést a rendőrök lehallgatták és rögzítették. A nő a bíróság előtt bűnösnek vallotta magát.

Az erőszakolót azóta sem kapták el. Theresa Butler a neten ismerkedett meg a csak Thommo néven ismert férfival, akinek azután ajánlotta fel a lányát, hogy a férfi közöle vele, hogy szeretne lefeküdni a nő fiatalabb változatával.

Az anyuka azzal vitte el lányát, hogy „csajos hétvégét” tartanak. Majd vodkával és viszkivel leitatta, egy szállodádba vitte, ahol a férfi végül megerőszakolta. Ezalatt a nő a szállodai szoba ajtaja előtt cigizett.

Becsapott, manipulált és elhitette velem, hogy ő egy anya. De közben csak egy gonosz ember volt, aki nem érdelmi meg, hogy anyának nevezzük

– közölte Peta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik