Nagyvilág

12 órát élt túl a jeges folyóba zuhant autóban egy kisbaba

Folyoba-zuhant-auto(960x640).jpg (autó, folyó, baleset, )
Folyoba-zuhant-auto(960x640).jpg (autó, folyó, baleset, )

Az éjszaka, egy hídnál baleset szenvedett autót csak másnap délelőtt vette észre egy horgász. Az autót vezető 25 éves nő nem élte túl az esetet.

Csak a szerencsének köszönhetően maradt életben egy 18 hónapos kislány az amerikai Utah államban, miután az autó, amiben utazott, egy hídról egy kis folyóba zuhant, fejjel lefelé állva meg a jeges vízben – jelentette a helyi sajtó. A baleset az esetet vizsgáló rendőrök szerint helyi idő szerint este fél 11 körül történhetett. Az autót csak másnap délelőtt 10 órakor fedezte fel egy horgász.

Egy, a hídhoz közel lakó ember a rendőröknek elmondta: az éjszaka hallott egy csattanást, de amikor kiment megnézni, hogy mi történt, semmit sem látott. A rendőrök elmondása szerint az autó olyan helyen állt meg a folyóban, ahol lehetetlenség volt az útról észrevenni.

Az autót vezető 25 éves nő, a kisgyerek anyukája, a becsapódáskor meghalt, de a gyerekülésben lévő kislányt túlélte az éjszakát az autóban, ahol fejjel lefelé töltött el több mint fél napot. A gyereket egy Sal Lake Cityben található kórházba szállították, ahol a beszámolók szerint „kritikus, de stabil” állapotban fekszik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik