Közélet

Ide költözött Felcsútról Mészáros Lőrinc felesége

Már jóval korábban elkezdődhetett Mészáros Lőrinc és felesége válásának folyamata, írja az mfor.hu a cégpapírok alapján. Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla céges érdekeltségeire rákeresve ugyanis kiderült, hogy megváltozott bejegyzett lakcíme:

már nem egy felcsúti cím szerepel a neve mellett, hanem egy Budapest XII. kerületi ingatlan a Kikelet utcában. 

A 12 lakásos társasházba a közelmúltba költözhetett át, ugyanis ezt a címet az Opten adatbázisa szerint szeptember 2-án, azaz két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

Érdekesség, hogy 2007 és 2009 között ugyanebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének, illetve a közelben több kormányzati és kormányközeli személy építkezése folyik, illetve már elkészült otthona található. Orbán Viktor miniszterelnök otthona 4-500 méterre található, illetve hasonló távolságra van az az utca is, ahol Schmidt Mária közalapítványa jutott hozzá ingyen egy addig állami tulajdonban lévő villaépülethez.

Mészárosné Kelemen Beatrix egyébként néhány érdekeltségéből már július legvégén kiszállt, így például július 27-étől már nem tulajdonos a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-ben. Néhány nappal később, július 31-én pedig a Búzakalász 66 Kft.-ben is megszűnt az érdekeltsége.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik