Közélet

Index: titokban videózhatták Borkaiék szexpartiját

A szexparti egyik férfi résztvevője vagy annak a barátnője készíthetett felvételt titokban Borkai Zsolték jachtos orgiájáról, írja az Index.

A lap információi szerint a videót feltételezhetően rögzítő férfi vitte a nőket a hajóra, ekkor még Rákosfalvy Zoltán ügyvéd megbízott benne.

Az Index úgy tudja, hogy a félbűnözői körökben mozgó férfitól kerültek a felvételek egy fiatal ügyvédekből álló társasághoz, akik közt van olyan, aki korábban Rákosvalvy irodájában dolgozott.

Állítólag az érintettekhez is eljutottak a felvételek, és már a botrány kirobbanásakor tudták, melyikükről milyen felvételek vannak.  A Fideszben már hetekkel ezelőtt tudtak róla, hogy a Borkaira nézve kínos bármikor előkerülhet a kampányban.

A cikkben arról is írnak, hogy az Ördög ügyvédje egy kitalált személy, mert nem ismernek egyetlen olyan embert sem Rákosfalvyék környezetében, akire a profil ráillene. Ha pedig többen állnak a profil mögött, akkor az közös bennük, hogy mindannyian összevesztek Rákosfalvyval.

A blog készítői valószínűleg tisztában vannak vele, hogy a hajós parti résztvevői között a közelmúltig bezárólag milyen volt a viszony, és ezzel próbálják pszichés nyomás alatt tartani a csapatot.

Kósa megfejtette a Borkai-ügyet: Győrben még el se kezdődött a szavazás, már elveszítette az ellenzék
A fideszes politikus arról is beszélt, szerinte a botrány le fog csengeni.

Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik