Közélet

Reagált a Fidesz Borkai szexbotrányára

Az ügy Borkai Zsolt magánéletének része, ezért azt nem kommentáljuk

– ennyit reagált a Fidesz központi sajtóosztálya a 444 kérdéseire, amiket a győri polgármester egyre dagadó szexbotrányáról tettek fel.

A győri Fideszből szintén azt közölték, hogy az ügy csak Borkaira és a családjára tartozik. Illetve azt is mondták, hogy tapasztalataik szerint az emberek amiatt vannak felháborodva, hogy ilyen eszközökkel élnek, hiszen Győr épül-szépül. Egyébként a felvételek valódiságát is vitatják.

A polgármester maga is elismerte, hogy

a napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben, igen, valódiak.

Borkai Zsolt: Hibáztam, megbántam
Győr szexvideón szereplő fideszes polgármestere azt mondja, a felvételek egy része manipulált, egy része valódi. Állítja, hogy soha nem fogyasztott kábítószert, és indul a választáson.

Borkai nem is részletezte tovább a dolgot, hogy mit tart valódinak, a nyilatkozattételre pedig csak a helyi tévé volt meghívva, kérdések nem hangzottak el. Újságírók hiába keresik Borkait napok óta, amióta el kezdtek szivárogni róla képek, amelyeken egy jachton mulat fiatal nőkkel, akik az Ördög ügyvédje nevű blog állításai szerint prostituáltak.

Borkai azt állította, hogy nem közpénzből fizette az utazást, illetve azt is tagadta, hogy valaha illegális szereket fogyasztott volna. Amennyiben bármelyikről kiderül, hogy nem így történt – a blog állítása szerint korrupciós ügyekhez van köze az út fizetésének és Borkaiék kokaint is fogyasztottak –, akkor már tarthatatlan minden szempontból az az álláspont, hogy ez kizárólag a Borkai-család ügye.

A blog – amit lekapcsoltak hétfőn, de máshol tűnt fel újra – szerzője azt állította, további bizonyítékokkal fog szolgálni.

Kiemelt kép: Borkai Zsolt / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik