Közélet

Megkérdezték Orbánt, le kell-e mondania Bernd Storcknak

Tállai András például nagyon határozott volt a kérdésben.

A péntek esti andorrai fiaskó után arról kérdezte az atv.hu riportere a képviselőket a Parlamentben, hogy le kell-e mondania a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Bernd Storcknak.

Az a véleményem, hogy az a lehetőség van most a kezünkben, hogy az MLSZ élén olyan emberek vannak, akik komoly vezetői tapasztalattal rendelkeznek a futballvilágon kívül is

– kezdte kitérő válaszát Orbán Viktor. Hozzátette: ez a vezérkar a 8-1-es amszterdami vereség után is megtalálta a helyes utat, úgyhogy „mindannyian abban bízhatunk, hogy Csányi Sándor elnök úr és csapata kellő mérlegelés után bölcs döntést hoz”.

Ettől nem lettünk okosabbak, Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője viszont teljes mellszélességgel kiállt a kapitány mellett, mondván, „ifjúkoromban én jó tanuló voltam, de nekem is becsúszott egy-két rossz jegy”.

Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, egyben a Mezőkövesdi SE elnökeként a téma szakértője arra következtetett a meccsből, hogy a magyar labdarúgás nem jó irányba halad.

A mérkőzés után le kellett volna mondania Bernd Storcknak, a lefújást követően azonnal

– mondta NAV-vezérhez méltó határozottsággal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik