Tovább gyötrik a megerőszakolt NAV-ost

A férfi félre akarta vezetni a hatóságot ezzel a trükkel. Áldozatát emiatt most idegenek zaklatják az e-mail címén, sorra kapja a perverz ajánlatokat.

Kamu profilt hozott létre áldozatának egy társkereső oldalon az a férfi, aki a gyanú szerint megerőszakolta kolléganőjét, egy NAV-os adóellenőrt. A Blikk információi szerint a 60 éves gyanúsított azért írt szerelmes levelet az asszony nevében, hogy igazolja, valójában a nő fente rá a fogát.

Hetven férfi

Az asszony így – amellett, hogy fel kell dolgoznia élete legrosszabb élményét – sorra kapja az e-mail címére a perverz ajánlatokat. Eddig hetven férfi környékezte meg. A nő ügyvédje megerősítette a lap értesüléseit és elmondta, ebben az ügyben is  a rendőrséghez fordultak.

Fogva tartotta

Mint ismert, agy negyvenes éveiben járó családanyát a néhány hónapja erőszakolta meg kollégája Salgótarjánban, amikor együtt voltak ellenőrzésen. A férfi annak ürügyén, hogy lakásában felejtett valamit, felcsalta a nőt magához, majd bezárta, letépte a ruháit és lefogta. Az asszony hiába könyörgött, támadója nem engedte el, csak másnap. A nő egyenesen a rendőrségre sietett.

Válaszcsapások

Egészen elképesztő, amit ez a férfi művelt, megérdemelné, hogy háromszor verjék rajta vissza ezt a sok szenvedést. Íme pár ötlet:

az első, a legelemibb és legaktuálisab: a tél bosszúja

Persze a lelki csapások erősebbek, mint a testiek:

Az otthoni kellemetlenségek is beleférnének:

És így ébredjen minden reggel (egy gumiidegennel az ágyában)!

Címkék: navnemi erőszak