Hét évvel megúszhatja a perverz anya

A négy kicsi gyermekét folyamatosan zaklató nő elsőfokú ítéletét az ügyész enyhének tartja.

7 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a nőt, aki éveken át szexuálisan molesztálta gyermekeit – értesült a HavariaPress.

A most 26 éves Csorba Beáta és élettársa 2004-ben költözött össze, eleinte Tiszaadonyban, majd Vácegresen laktak, közösen nevelték a kapcsolatukból született négy gyermeket.

A vádirat szerint a nő és élettársa 2009 novemberében beköltözött az erdőkertesi Családok Átmeneti Otthonába. Érkezésükkor a négy gyerek ( 2, 3, 5 és 6 éves) elhanyagolt, koszos és ápolatlan volt. Az asszony az intézményi elhelyezés alatt sem tudott megfelelően gondoskodni a gyermekeiről, a dolgozóknak folyamatos kontroll alatt kellett tartaniuk őt, hogy a legszükségesebb ellátást biztosítsa gyermekeinek. Miközben a férfi budapesti aluljárókban próbált némi pénzhez jutni zenéléssel, a nő az otthonban élő családos férfiakkal létesített alkalmi kapcsolatot. Többször előfordult, hogy napokra is eltűnt anélkül, hogy bárkit értesített volna, és ilyenkor a gyerekeit az intézmény dolgozói látták el.

Az asszony az otthonban többször is közeledett három nagyobb gyerekéhez szexuális szándékkal. Fiának a szájára ült, lányait pedig leteperte, rájuk feküdt, és sírásuk ellenére belenyúlt nemi szervükbe, és véresre karmolta őket.

A nő magatartása miatt az intézmény 2010 júliusában megszüntette a család férőhelyét, ekkor a szülők nyilatkoztak, hogy az intézmény helyezze el gyermekeiket.

A jegyző 2010. augusztus 3-án nevelőszülőknél helyezte el a gyerekeket. A nevelőszülők jelezték a gyámhivatal felé, hogy a gyerekek folyamatosan arról számolnak be, hogy édesanyjuk szexuálisan bántalmazta őket.

A Budapest Környéki Törvényszék hétfőn 7 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte az asszonyt. Az ítélet nem jogerős, az ügyész az ítélet súlyosbításáért, a vádlott és védője pedig enyhítés érdekében nyújtottak be fellebbezést.

Az asszony tagadta a vádakat, és vissza akarja kapni a gyerekeit.