24.hu hírlevél

Heti ajánlónk – 10+5 fontos cikkünk

2021.01.25.
Pál
 

Rákay Philip vári lakása és a fideszes képviselő lányának belvárosi virágüzlete, orosz rulett az iskolákban és kevés szakember az intenzív osztályokon, a Fradi a BL-ben és új sorozat a 24.hu-n. Cikkeinkkel foglaljuk össze a hetet.

Bordás Gábor

újságíró

Bordás Gábor

Brutális kedvezménnyel juttatott kiváló fekvésű ingatlant a Belváros a fideszes képviselő lányának

Egy elegáns virágüzletet szerzett meg a fideszes Szágerné Fazekas Éva lánya, a környék négyzetméteráraihoz képest közel milliós engedménnyel édesanyja párttársainak szavazataival. A kedvezményes belvárosi ingatlanosztásban új szintet jelent az eset.   Tovább »

 

Kálvária téri kis lakáson át a Várba: így jutottak önkormányzati ingatlanhoz Rákay Philipék

A Fidesz-gyűlések egykori házigazdája, illetve a felesége Kálvária téri, 24 négyzetméteres lakást adott a Bécsi kapu téri bérlakásáért cserébe. Tovább »

 

Percenként egymilliót fizetett angol leckét kínáló műsorért az állami cég, Habony köréig érnek a szálak

A NER legtitokzatosabb cégeinek egyike a kedvezményezett. Tovább »

 

De hogyan lesz több ápoló és orvos az intenzív osztályokon a második hullámban?

Könnyű azt mondani, hogy átképzéssel, ám a valóságban az intenzíves munka annyira összetett, hogy azt évek alatt lehet csak elsajátítani – erről beszéltek orvosok a 24.hu-nak. Tovább »

 

„Orosz rulettként várom, mikor betegedem meg. Mi, tanárok lettünk a feláldozhatók”

Káosz, tanácstalanság és félelem jellemzi a magyar iskolákat a tesztelés teljes hiánya, a karanténintézkedések körüli fejetlenségek és a tömérdek teendő hatására – legalábbis ez derül ki azokból a történetekből, amelyeket tanárok osztottak meg a PDSZ felmérésének keretében. Tovább »

 

Ördögrájákkal kezdte, ma már a NASA-val dolgozik a magyar tengerbiológus

Dr. Ari Csilla magyar szemmel nézve meglepő szakmát választott. Tovább »

 

„Hiábavaló, kilátástalan küzdelem a szabadságért. Ennél magyarabb dolgot el se tudok képzelni”

Szakadó esőben búcsúztatták az SzFE lemondott vezetését a Vas utcában, miközben az Egyetem téren egész estés virrasztással fejezte ki a többi egyetem diáksága a támogatását a színművészetisek felé. Tovább »

 

Évek óta kér lapot tizenkilencre, de az idén végre kettest húzott a Fradi

Szerhij Rebrovval összejött a lehetetlen, a Fradi ősszel BL-csoportmeccseket játszhat Európában. De vajon mit jelent ez a klub számára anyagilag? Le tud válni az állami lélegeztetőgépről? És mennyire reális eredmény az idei? Tovább »

 

„Én nem szeretnék celeb lenni, mint a Laci! Csak Cserdi polgármestere”

Új polgármestert választanak vasárnap Cserdiben, két és fél hónappal Bogdán László halála után. Két független jelölt száll harcba a posztért, Bogdán László öccse és egy nyugdíjas rendőr. Előbbi azt ígéri, folytatja a bátyja munkáját, a másik aspiráns változásokat sürget. Riport.   Tovább »

 

Még az is a génjeinkben van, milyen politikai pártot támogatunk

Nemcsak a szemszín és a magasság, hanem az ideológia vagy a hitrendszer is öröklődhet, és rengeteg változást kellene kialakítanunk az agyunkban, hogy ezek módosuljanak. Tovább »

 

Ezeket a cikkeket is nagyon sokan olvasták:

Nyerő Páros: Dallos Bogi sírva fakadt azon, hogy Puskás Peti 400-500 nővel lefeküdt már
Arra ébredt az egész újpesti társasház, hogy kórházba szállítás közben egy beteg farzsebében üvöltve megszólalt a Limbó hintó
Bakács Tibor: Egy Stohl Bucinak többet bocsátanak meg
Helyes kisfiú, gondolnánk róla, pedig 32 éves férfi
Szijjártó Péter felesége fél év alatt egy heti jachtozásra is elég 68 milliót keresett vadonatúj cégével
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide a heti hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2021 Central Médiacsoport Zrt.