24.hu hírlevél

Milliárdok Mészároséknak szállodákra, Rogán Cecília teniszkarrierje, Trianon és rendszerváltás – 10+5 fontos cikk az elmúlt hétről

2020.07.11.
 

A hírlevélkészítés egy kísérletezés, mi is folyton próbálgatjuk, mi működik a legjobban, milyen tartalmat kapnak szívesen az olvasóink. Korábban hosszabb szövegeket jutattunk el a feliratkozók postaládájába szombat reggelenként, kicsit kevesebb hírrel, mostantól az elmúlt hét tíz legfontosabbnak gondolt cikkét és öt legolvasottabb tartalmát mutatjuk meg. Ezen a héten beszámoltunk egy komoly szállodafejlesztési csomagról, Rogán Cecília sportszövetségi jövőjéről, egy gyorsan terjedő koronavírusos összesküvés-elméletről, arról, hogy a magyarok hogy látják saját anyagi helyzetük alakulását az elmúlt évtizedekben, hogy Elon Musk mindjárt embert küld a világűrbe, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke pedig hirtelen hagyta ott az állását. Jártunk egy pokoli ghánai szeméttelepen és egy új magyar szafariparkban, és interjút készítettünk Lendvai Ildikóval és Ablonczy Balázzsal a rendszerváltás és Trianon bizonyos tanulságairól. Tessék elolvasni őket! Jó szórakozást!

Szigeti Péter

lapigazgató

Szigeti Péter

Napok alatt szórtak szét tízmilliárdokat a NER bennfentes húzóemberei között

Az állam a szállodaépítési és -felújítási költségek felét kifizeti a milliárdosok cégeinek. A pályázatra csak a jól értesültek tudtak időben jelentkezni. A turisztikai ügynökség a családok támogatásáról beszél, holott Mészáros Lőrinc hoteljei a 17 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatással egy időben több száz embert rúgtak ki. Tovább »

 

Rogán-Gaál Cecília lehet a teniszszövetség egyik vezetője

Az elnöki posztra fideszes politikust keresnek, hogy eltüntesse a 3,8 milliárdos tartozást, de szerephez juthat a kabinetirodát vezető miniszter volt felesége is. Tovább »

 

Faragtak maguknak egy hőst az összeesküvéselmélet-hívők

Hitelét vesztett virológussal terjeszti az oltásellenességet egy felkapott videó, ami mögött egy kitervelt kampány áll. Tovább »

 

Ablonczy Balázs: Megtehettük volna, hogy nem írjuk alá a trianoni békeszerződést

Ha valaki azt állítja, hogy Tisza István, Károlyi Mihály vagy Kun Béla a felelős egy személyben Trianonért, az nem ad választ a mai kérdéseinkre – fogalmaz Ablonczy Balázs, a Lendület Trianon 100 kutatócsoport vezetője. Tovább »

 

30 évvel a rendszerváltás után döntetlenre áll a Kádár-rendszer és a NER meccse

Ugyanannyian érzik úgy, hogy jobb volt a magyarok anyagi helyzete Kádár János alatt, mint most, miközben a többség visszasírja a rendszerváltás előtti korszak kiszámíthatóságát, és úgy ítéli meg, nőtt a korrupció. Tovább »

 

Lendvai Ildikó: Azt gondoltuk, ha lesz felelősségre vonás, attól a Biszku-féléknek kell félniük, nem nekünk

Hogyan lett kommunista, és miért lépett be az MSZMP-be? Rendszerváltós interjú penészszagról és egypártrendszerről az MSZP volt elnökével, aki azt mondja, nem volt cenzor, de szent sem. Tovább »

 

Hirtelen kellett távoznia a jegybank agyának

Nagy Márton viszonya régóta nem volt harmonikus a főnökével, Matolcsy Györggyel, de gyors távozása a munkatársait is meglepte. Fontos szerep várhat rá az ország második legnagyobb bankcsoportjában, ami most szerveződik. Tovább »

 

„Minden nap imádkozom, hogy ne kelljen többé idejönnöm” – a világ egyik legmérgezőbb helyén jártunk

A ghánai Agbogbloshie-nál nincs mérgezőbb hulladéktelep a bolygón. Fillérekért dolgoznak heti hatszor 12 órát fiatal fiúk a gyilkos füstben. Tovább »

 

A szemünk láttára ír űrtörténelmet a SpaceX

A Crew Dragon űrhajó a NASA két asztronautáját fogja elszállítani a Nemzetközi Űrállomáshoz. Tovább »

 

Ettünk répát, etettünk zsiráfot – szafarit nyitott a bezárt cirkusz

A koronavírus okozta bevételkiesés miatt két magyar cirkusz közösen létrehozta az első magyar szafari parkot. Tovább »

 

Ezeket a cikkeket is nagyon sokan olvasták:

Meghalt Czibók László
Illegálisan építettek egy jókora házat Budapest határában – a hatóságok végignézték az egészet
Tóth Andi privát üzeneteket is megosztott a hétvégén elhunyt Petics Kristófról
Koronavírus: azonnali második csúcsra figyelmeztet a WHO
Egy férfi azt állítja, hogy megtalálta a földönkívüliek földalatti bázisának bejáratát
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide a heti hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.