24.hu hírlevél

Az út közben vonatot elhagyó mozdonyvezetőtől Schobert Norbert testpolitikai elemzéséig

2020.03.31.
 

Helyesen teszi a mozdonyvezető, ha otthagyja a vonatot, miután lejárt a munkaideje – derült ki a vasúttársaság lapunknak adott válaszából. Azután érdeklődtünk az ügyben, hogy a Vác és Budapest között közlekedő vonat vezetőjének út közben pörgött le a munkaideje, ezért Rákospalota-Újpest állomáson megállt, az utasoknak pedig nem volt más választásuk, mint leszállni a vonatról.

Ez fontos tudás, ám az iránta való érdeklődés eltörpül amellett, amely Schobert Norbert testpolitikai elemzését követte. A közbeszédben fitneszguruként kanonizálódott vállalkozó videójában azt tudatta, a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után. „Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni” – fejtegette. A gondolatfolyamra celebek sora reagált, Csuti  például arra jutott, Norbi átlépett egy határt, Krausz Gábor szégyennek nevezte az elhangzottakat, Tóth Gabi reakcióként a hasát is megmutatta, és még e folyamból is kiemelkedett az állatkert üzenete. Ugyanakkor mi azt javasoljuk, mindennél inkább Antoni Rita véleményét olvassák el: Norbi, azt vágod, hogy különböző alkatok léteznek?

Erre a felvetésre még nem válaszolt a családpolitikai dilemmákat is új keretbe helyező influenszer, ám Katz Dávid videójából legalább arra a kérdésre választ kaptunk, egy társkeresőn milyen arányban kaphatnak a nők péniszről készített fotográfiákat. Hogy ezekkel az alkotásokkal mennyire lehet csajozni, arra van tippünk, arról azonban már tudásunk is, hogy harminc éve mennyire menő volt a kapcsolat-előkészítő szakaszban a Commodore vagy éppen a moncsicsi. A Rendszerváltás 30 című sorozatunkban e remek cikken kívül publikáltuk Nagy József történelemkönyvekben is helyet érdemlő írását, amelyben a korszak legnagyobb botránya, a Dunagate két főszereplőjét mutatja be úgy, hogy életükön keresztül látjuk a kommunista rendszert, a bátorságot, az elfeledett hősiességet egyaránt.

Utóbbit kevésre becsülik azok, akik a lapunk által bemutatott belvárosi zughoteleket működtetik, többre viszont kézilabdázóink, akik kilencedik helyen végeztek ugyan az Európa-bajnokságon, ám erőn felüli teljesítményük, sokszor megmutatkozó mentális erejük egy fél országot lázban tartott a torna idején: podcastunkban ezt elemeztük.

A végén pedig ajánljuk még a Süveg Márkkal, Saiiddal készült interjúnkat, amelyben a művész egyebek mellett azt mondja: „Egyszer becsúszott egy falunap, miután a menedzserünk elfelejtette megkérdezni, milyen jellegű a buli. Vicces volt, ahogy nagymamák hüledeztek a „fasz kivan” sornál. De igen, több helyen szeretnék fellépni. Szabadabb vagyok, szarok rá, ki mint mond. Nyomjuk, csináljuk.”

 

 

 

Pető Péter

főszerkesztő

Pető Péter

Antoni Rita: Norbi, azt vágod, hogy különböző alkatok léteznek?

Nem mindenkinek elsődleges cél az életében, hogy az uralkodó szépségideálnak megfeleltesse a testét. Tovább »

 

Tízből kétszer jön a péniszfotó

Dick pic lázban ég a fiatalság: a társkeresőre feliratkozók egy része nem ússza meg a kalandot kéretlen intim fotók nélkül. Mit hoz a jövő? Hova lehet ezt még fokozni? Tovább »

 

Mi lett a rendszerváltás legnagyobb botrányának két főszereplőjével?

Végvári József titkosszolgálati őrnagy és Lovas Zoltán újságíró történelmi időben találkozott: ők a harminc éve kirobbant Dunagate-botrány főszereplői. Riport arról, honnan jön és hová tart e két ember sorsa. Tovább »

 

Ellepték az adócsaló szállások Budapestet, a fideszes zughotel csak a jéghegy csúcsa

Számos olyan belvárosi szálláshelyet találtunk, amely minden jel szerint engedély nélkül működik. A jelenség komoly, tízmilliós adókieséssel járhat a belső kerületekben. Tovább »

 

Süveg Márk (Saiid): Kimaradt a tivornya meg a backstage-ben dugás

Kiderül, miért utálhatja Majka a Akkezdet Phiait. Tovább »

 

Ezeket a cikkeket is nagyon sokan olvasták:

Tóth Vera Schobertnek: Ha neked elég egy mindig kerek popsi, egy gumicici, akkor uccu
Hetek alatt világjárvány törhet ki a kínai vírus miatt
Ráskó Eszter reagált legviccesebben Schobert mondataira
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide a heti hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2020 Central Médiacsoport Zrt.