24.hu hírlevél

Ő újra kórházba ment, s megint legyőzte a rákot, ő ötödikben látott először fehér embert, ma iskolát vezet Miskolcon

2019.09.24.
 

Apa újra kórházba megy és kicsit megkopaszodik – Balzsay Károly korábbi profi világbajnok ökölvívó megrázóan meséli el történetét arról, hogy másodszor is megküzdött a rákkal, s úgy tűnik, újra felülkerekedett a betegségen. Megküzdöttek vele azok a nők is, akik mellrákjukról beszéltek nekünk: úgy tudják, lelki okok is szerepet játszottak abban, hogy megtámadta őket a kór.

Ahogy nehéz beszélni a halálos veszedelemmel vívott sokszor kilátástalan harcról, úgy nehéz a szexuális diszfunkciókról is. Cikkünkhöz még úgy is nehéz volt forrásokat találni, hogy névtelenséget garantáltunk a megszólalóknak. Ebből is látszik, mennyire nehéz szembenézni a szexuális élet zavaraival.

Küzdelmet beszél el Orsós Jánosról írt portrénk is: ő ötévesen látott először fehér embert, hetedikben bukott, ma pedig iskolát vezet Miskolcon.

Az általa látott sorsok emlékeztetnek arra, hogyan igyekszik elrabolni a szegénység a méltóságot, cikkünk pedig megmutatja, mennyire ellehetetleníti a szegénység az életmód-, értékválasztásokat, azaz például hogyan nem tudnak csatlakozni a forintokat számolgatók a műanyagmentes júliushoz.

Amiről még egyetlen szó sem esett a Dallas című televíziós sorozatban, nem csupán azért, mert a kor kihívásai különböztek a maiaktól, hanem azért is, mert a texasi olajvállalkozók aligha lettek volna a zöld mozgalom frontkatonái. Bobby Ewing halálának huszonötödik évfordulójára emlékeztünk a héten.

Az emberöltő tekintélyes távolság, s hasonló a distancia az emberi értelemmel felfogható ügyek, valamint az Antenna Hungária távközlési cég Rogán-tárcától elnyert 30 milliárdos rendezvényszervezési megbízása között, hogy ezzel a béna átkötéssel kerüljünk közelebb a politikához, melynek heti csúcseseménye az Orbán-Merkel találkozó volt.

Ugyanakkor a hét legerősebb provokációja ezúttal némi meglepetésre nem a közéleti szereplőktől érkezett, hanem egy budai vietnami étteremtől, amely plusz 20 százalékos szervizdíjat számol fel, ha valaki csapvizet fogyaszt.

Pető Péter

főszerkesztő

Pető Péter

Balzsay Károly: Apa újra kórházba megy és kicsit megkopaszodik

Az amatőr Európa-bajnoki ezüstérmes, a 2012-es WBA nagyközépsúlyú profi világbajnok ökölvívó másodszor is legyőzte a rákot. Tovább »

 

„A mellrák sokszor lelki hátterű betegség. Amikor megnyugszol, akkor üt be”

A gyász feldolgozásának módja, a tartós stressz és a folyamatosan fennálló rossz életkörülmények befolyásolhatják a betegség kialakulását. Tovább »

 

Ötévesen látott először fehér embert, hetedikben bukott, ma iskolát vezet Miskolcon

És Buddhákkal ellensúlyozza a Jézusokat. Portré Orsós Jánosról. Tovább »

 

Kormányzati impotencia a szexuális zavarok gyógyításában

Az állami szervek nem reagáltak megkeresésünkre, noha nagyon sokakat érintő probléma a szexuális diszfunkció, a nemi élet zavara. E sokak közül a többség szégyelli gondját, ezért nem beszél róla. Akik név nélkül vállalták a nyilatkozatot, egészen eltérő problémákról, lelki gondokról számoltak be. Tovább »

 

Ha nincs pénzed, nem neked találták ki a műanyagmentességet

A szegénység enyhítése nélkül nehéz lesz kezelni a környezeti problémákat. Tovább »

 

Utoljára Antall Józsefet emlegették annyian, mint Bobby Ewing halálát

Huszonöt évvel ezelőtt halt meg Bobby Ewing a magyar tévénézők számára. Az eset két részre osztotta az országot: a jól értesült újságok gúnyolódtak rajta, de volt, aki öngyilkos lett miatta. Tovább »

 

Újabb közpénzcsapot nyitottak meg: a rendezvényszervezés az új plakátkampány

Az Antenna Hungária Zrt. távközlési cég 30 milliárd forintos rendezvényszervezési keretszerződést nyert el a Rogán Antal-féle Nemzeti Kommunikációs Hivataltól . Tovább »

 

Budapesti étterem ennél pofátlanabbul még nem számolta fel a csapvizet

A szervizdíjat dobja meg, ha valaki kérni mer. Akkor már inkább ne is adjanak semmit. Tovább »

 

Ezeket a cikkeket is nagyon sokan olvasták:

Egyszerre várt gyereket kilenc ápolónő – közös fotón az összes baba
Akik elégedettek a szexszel, megteszik ezt a 10 dolgot
Erdőben gruppenszexelő nyugdíjasokra csaptak le a rendőrök
Örök emlék lett egy brit vőlegény budapesti legénybúcsúja, de nem azért, mert olyan jó volt
Felmentették a nőt, aki 30 év börtönbüntetést kapott, mert elvetélt
A 24.hu a Central Digitális Média Kft. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide a heti hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Digitális Média Kft. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2019 Central Digitális Média Kft.