Tévéje buktatta le a kolléganőnket

A beállított felvételek és a műsorajánló láttán számos kérdés felvetődött a magánéletével kapcsolatban.

Nem csak a net sebességétől függ, tudunk-e zavartalanul filmet nézni

A mindennapi életünk egyre több részében van szerepe a streamingnek, ugyanakkor csak kevesen tudják, hogyan működik a technológia, ahogy az sem egyértelmű mindenki számára, hogy a zavartalan filmezés nemcsak azon múlik, hogy elég gyors-e a netkapcsolatunk.

Amit még nem mert megkérdezni: hogyan jön az internet Magyarországra?

Mára ugyan az egész világot behálózza ez a virtuális szövet, kevesen tudják, mennyire összetett rendszer húzódik mögötte, aminek nagyon fontos részeit képezik többek közt a tengerek mélyére fektetett kábelek.

Profi hibaelhárítás 72 órán belül

A Vodafone optikai technikusai gyorsan és precízen javítják meg a felmerülő hibákat az ország minden területén, akár már hajnalban is.

5G-vel okostelefonon is hibátlan minőségben videójátékozhatunk

Az 5G alapú szolgáltatás sokkal gyorsabb internet sebességet és megbízhatóbb kültéri lefedettséget nyújt.

Nem is gondolná, mitől mehet el órákra az internet

A legtürelmesebbeket is ki tudja hozni a sodrából, ha éppen filmezés, vagy munka közben megy el az internet – hiszen ma már kvázi közműként kezeljük a kapcsolatot. Nem igazán jutna eszünkbe, hogy ez éppenséggel attól is lehet, hogy sörétespuska, vagy aratógép okozta egy optikai kábel vesztét.

Az erőszak nem pofonnal kezdődik – A kapcsolati erőszak áldozatainak és környezetüknek is segít egy telefonos alkalmazás

Hogyan lehet hatékonyan, a legfelelősebben segíteni valakinek, akit bántalmaznak? Hol kezdődik az erőszak, hogyan lehet felismerni és milyen csapdákat rejthet a bántalmazó kapcsolat? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a Bright Sky nevű alkalmazás, amely amellett, hogy tudásbázisként működik, teszttel segít felismerni a bántalmazó kapcsolatot.

Kilenc különleges történet arról, hogyan lehet egy gombnyomás életmentő

Eltévedt túrázókon, szívbeteg időseken, stroke-gyanús férfin és cukorbeteg fiún is segített már az ÉletMentő applikáció, amivel egy gombnyomásra lehet gyors segítséget hívni. Az alkalmazásnak azonban a gyorsaság csak az egyik előnye. Kilenc történeten keresztül mutatjuk meg, hogyan képes ténylegesen életet menteni egy mobilra letöltött app.

Íme négy készülék, ha frissíti a céges okoseszközöket

Íme néhány jó áron kínált okoseszköz, ha frissítené a céges eszközparkot.

Telefont venne karácsonyra? Van három jó tippünk!

Közeledik a karácsony, amikor egyre többen kapnak telefonokat ajándékba, és természetesen mi magunk is dönthetünk úgy, hogy valamilyen mobillal lepjük meg a családtagokat vagy a barátokat.

Neked és a környezetnek is jobb, ha eSIM-re váltasz!

Elindult a Vodafone-nál az eSIM szolgáltatás, ami nemcsak egyszerűbbé és praktikusabbá teszi az okostelefonok használatát, de még a környezetünknek is jót tesz.

Kisgyerekeknek kifejlesztett okos eszköz oldja meg a szülők egyik legidőszerűbb dilemmáját

Néhány évtized alatt teljesen megváltozott a világ: amiben a mai szülők felnőttek, már nem érvényes vagy nem úgy igaz, ahogyan az ő gyerekkorukban volt.

Íme három eszköz, amivel könnyebb lehet az iskolakezdés

Samsung Galaxy S20 FE okostelefon ahogy az a nevéből is sejthető, a Galaxy S20 FE (a Fan Edition rövidítése) nem idei telefon, de nem szabad elfeledni.

Hat dolog, amire érdemes figyelni tévévásárlás előtt

Az ide nyár a nagy sportesemények jegyében telik, egymást követi a labdarúgó-Európa-bajnokság és az olimpia, ami sokakat sarkall arra, hogy új tévékészüléket vásároljanak maguknak. Cikkünkben pontokba szedtük, mire érdemes odafigyelni, mikor kiválasztjuk az új kijelzőnket otthonra.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.