Betöltés…
GYORSSEGÉLY
Ahol számít a gyorsaság
Nekik nem számít semmi,
ha szükség van rájuk, akkor ott vannak.
Bicycle mechanic in a workshop in the repair process.

Javítani kell a 800 ezer forintos bringád? Ez a pasi bárhol és bármikor megszereli

Nevezhetnénk a biciklisták "sárga angyalának" is Szegő Attilát, aki a tíz év tapasztalatát sűrítette bele kisteherautójába.

Tovább
The dog anesthesia lying and drip on the bed, waiting for hysterotomy from a veterinarian.

“Eleinte nehéz volt, de a lelkem hozzáedződött”

Nem kapcsolja ki a telefonját, éjjel-nappal elérhető, az ágyból is kikászálódik, ha menni kell. Ilyen egy állatmentő élete, aki születést és halált is megtapasztal munkája során. Ha kell, sérült állatokat szállít kórházba, de van úgy, hogy a liftben éleszt újra állatot.

Tovább
german fireman ( Feuerwehr ) stands near an accident

Ha riasztanak, két perc van elhagyni a laktanyát

Mórocz Bálint másfél éve szerelt fel tűzoltónak Salgótarjánban, vagy ahogy idősebb kollégái mondják, ekkor húzott csizmát. Az azóta eltelt időszakban sok tapasztalatot szerzett, és előfordult, hogy szolgálaton kívül sietett az emberek segítségére.

Tovább
computer repair service - technician repairing broken laptop in office

A legbizalmasabb dolgainkhoz juthat hozzá, mégsem él vissza vele

A legdrágább számítógép is elromlik egyszer, és pont ugyanakkora bosszúságot okoz, mint az olcsóbbak, de van valaki, aki bármikor megjavítja. Tamás számítógép-szerelő, bizalomról és borravalóról is mesélt nekünk.

Tovább
Closeup portrait of happy smiling young female doctor on phone, at office.

Amikor egy telefonhívás életet menthet

Nem mindegy, hogy reggel, amikor megszólal az ébresztőóra, és elindulsz a munkahelyedre, milyen érzésekkel vágsz neki a napnak. Az életminőségünk és az önértékelésünk miatt fontos, hogy megtaláljuk a hivatásunkat, azonban fokozottan igaz ez azokra a foglalkozásokra, amiken emberéletek múlhatnak.

Tovább
Bride With Wedding Planner In Marquee Using A Digital Tablet

Rémálom az esküvőn – helyzetek, amiktől minden menyasszony retteg

Eszméletét vesztett vőlegény, részeg örömapa, elsózott esküvői torta – néhány azok közül a vészhelyzetek közül, amit egy esküvőszervezőnek meg kell oldania.

Tovább
close up focus on call center headset device  headset VOIP system with telephone answer machine technology at operation office desk for hotline telemarketing and network operator concept

Ilyen egy biztosító ügyfélszolgálata – csak erős idegzetűeknek!

Belegondoltál már abba milyen lehet naponta 100-120 hívást kezelni, miközben azt is meghatározzák, mikor mehetsz a mosdóba? A telefonos ügyfélszolgálat legalább olyan erős idegrendszert igényel, mint az a kötél, amivel Fekete Laci anno kamiont húzott.

Tovább
Munich: A female flight attendant is serving the lunch to a passenger sitting in the economy class of the route Munich - Vancouver of Lufthansa Airlines.

Munka a felhők felett: a légiutas-kísérők világa

Szinte nincs olyan lány, nő, akinek a fejében ne fordult volna meg legalább egyszer az, hogy stewardess legyen. Van abban valami mesés, amikor a szépen sminket, rendezett frizurával, csinosan öltözött légikisasszonyok átvonulnak a terminálon, a gépen pedig mindig kedvesen és mosolygósan állnak a rendelkezésünkre. De milyen valójába a stewardessek élete?

Tovább
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.