Üzleti tippek

Újabb világsztár a Szentkirályi reklámarca

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben is világhírű csillaggal reklámozza márkáját. A sztár kilétét egyelőre még csak találgatni lehet, személyét a cég tavaszi sajtóeseményén hozza nyilvánosságra.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. a 2010-es évet is egy újabb világhírű sztár „leigazolásával” kezdi. A cég az ország legnevesebb klubjait járta végig, hogy megtalálja azokat a tehetséges fiatal labdarúgókat, akik a kampányban részt vehetnek.

A futballakadémisták válogatásokon szerepeltek, akik közül kilencet választottak ki, a Debreceni Honvéd Olasz Focisuli (D.H.O.F.S.), a győri Fehér Miklós Labdarúgó Kollégium (Győri ETO FC), a Ferencvárosi Torna Club (FTC), a szombathelyi Illés Futball Akadémia (Szombathelyi Haladás FC), a Magyar Futball Akadémia (Budapest Honvéd), a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, az Újpesti Torna Egylet (UTE), valamint a Vasas soraiból. A fiatalok fotói a 1,5 literes Szentkirályi szénsavas és szénsavmentes ásványvíz palackok címkéin szerepelnek majd.

A nevekhez tartozó kódokat nem emelt díjas SMS számra küldhetik el a fogyasztók március 10-ig, amelyben megtippelhetik, hogy vajon a 8 fiú és 1 lány focistából ki az a szerencsés, aki a tavasszal induló reklámfilmben szerepelhet a világsztárral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik