Üzleti tippek

Kisorsolták az ORTT civil tagjait adó szervezeteket

admin
admin

2006. 03. 31. 15:09

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) pénteken Budapesten kisorsolta, mely civil szervezetek delegálhatnak a következő egy évre tagot a közszolgálati rádiót és a közszolgálati televíziókat felügyelő közalapítvány kuratóriumaiba.

A Magyar Rádiót felügyelő közalapítvány kuratóriumába sorsolás alapján delegálhat tagot a Szerb Országos Önkormányzat, a Magyarországi Metodista Egyház, a Budapestiek Együtt Közéleti Társaság, a Magyar Hangmérnökök Társasága, a MASZK Országos Színészegyesület, a Magyar Színházrendezői Testület, a Színházi Kritikusok Céhe, a Keresztény Orvosok Magyarországi Társasága, a Magyar Rektori Konferencia, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, az Adatbázis Szerzői Jogvédő Egyesület, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Kisgazda Polgári Egyesület, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, a Katedra Ifjúsági Szövetség, a Mezőgazdasági Nyugdíjasok Országos Egyesülete, a Magyar Rákellenes Liga, a Magyar Vízilabda Szövetség és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége. A Magyar Katolikus Egyház megegyezés alapján küldhet tagot a testületbe.

A Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumába küldheti képviselőjét az Országos Horvát Önkormányzat, a Magyar Katolikus Egyház megegyezés alapján, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség, a Hadirokkantak, Hadiözvegyek és Hadiárvák Országos Nemzeti Szövetsége, a Magyar Tartalomipari Szövetség, a Magyar Bibliodráma Egyesület, a Magyar Szín – Játékos Szövetség, a Magyar Ötvösművészek Társasága, az Erdélyi Szövetség, a Magyar Nemzeti Host Egyesület, a Szabad Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége, a Magyar Újságírók Közössége, a Környezeti Tanácsadók Egyesülete, az Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalom, a Garaboncziás Egyesület, a Nyugdíjasok és Idősek “Életet az éveknek” Országos Szövetsége, a Hallássérültek Iskoláinak Országos Egyesülete, a Magyar Vívó Szövetség valamint a Községek, Kistelepülések és Kistérségek Országos Önkormányzati Szövetsége.

A Duna Televíziót felügyelő Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumába tagot delegálhat a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata, a Magyarországi Református Egyház megegyezés értelmében, az Erdélyi Gyülekezet, a Társadalmi Igazságosságot Mozgalom – ATTAC Magyarország Egyesület, a Magyar Színházi Társaság, a Magyar Örökség És Európa Egyesület, a Pulszky Társaság Magyar Múzeum Egyesület, a Főiskolai Főigazgatói Konferencia, az Öveges József Tanáregylet, a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtóegyesület, a Napóra Klub, a Magyar Nők Szövetsége, a Magyar Piarista Diákszövetség, a Civitan Club Budapest-Help Egyesület és a Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Speaker giving a talk on corporate Business Conference. Audience at the conference hall. Business and Entrepreneurship event.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.