Üzleti tippek

Pályázatírók minősített listája az MKIK-nál

admin
admin

2004. 08. 04. 00:00

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) meghirdette a minősített pályázatírók kamarai jegyzékébe kerülés feltételeit.

A kamara honlapján közzétett felhívás szerint az uniós pályázatok megírását segítő és kamarai minősítéssel rendelkező vállalkozások jegyzékébe való bekerülésre olyan egyéni és társas vállalkozás pályázhat, amely legalább egy éve működik, tevékenységéhez rendelkezik engedéllyel, nincs köztartozása, nem folyik ellene csőd-, végelszámolási vagy felszámolási eljárás.

A pályázati díjat a kiírók 20 ezer forintba határozták meg, amelyből a kamarai tagok 50 százalék kedvezményt kapnak. A pályázatot szeptember 15-éig lehet beadni az első fordulóban, majd ezt követően minden hónap 15-éig. A kamara által felkért szakértő bizottság minden hónap végéig bírálja el a pályázatokat.

A pályázatírók minősített listája először szeptember végén áll össze, s a kamara évente frissíti. A regisztrációban szereplő vállalkozások tevékenységét folyamatosan figyeli a kamara, és ha panaszbejelentés érkezik a listán szereplő vállalkozás ellen, azt kivizsgálja.

Parragh László, az MKIK elnöke a minősítési rendszert bemutató sajtótájékoztatón korábban azt mondta: számukra fontos, hogy megfelelő minőségben és elfogadható áron dolgozó vállalkozások működjenek a pályázatírás piacán, és a pályázatot íratók tudjanak választani a szigorú feltételeknek megfelelő vállalkozások között.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

3d illustration of city quarter construction with crane over black background

Lakáskassza: kétharmad a kormány ellen

Farkas Norbert / 24.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.