Vége a harcnak, pénzükhöz jutottak a Klapka-örökösök

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Potom pénzért adták el az aranyüzletet.
Korábban a témában:

Mintegy két éve tartott a Klapka-testvérek közötti örökösödési háború a közös vagyonért, a Vámház körúti üzletházért és az Osliban fekvő dióültetvényért folyt, ám most fordulat állt be az ügyben – írta a Bors.

Mint emlékeztettek, a tavaly januárban elhunyt Klapka György hatalmas vagyonra tett szert, amire halálát követően a felesége és gyermekei jogosultak. Míg előbbi, Kiss Mari a budai villát örökölte, addig a legidősebb és a végrendeletből kitagadott fia, Gyuri a zálogház fölötti lakást, Sandy, Nikol, Christian és Dennis pedig a Vámház körúti üzletházat és az Osliban fekvő dióültetvényt kapta.

A négy testvér végül június végén vált meg az aranyüzlettől, potom 320 millió forintért, amiből fejenként 80 millió forintot kaptak. Nikol pedig annyira megszerette időközben a földet, hogy úgy döntött: kivásárolja három testvérét az üzletből és egymaga viszi tovább a hagyatéknak ezt a részét.

Kiemelt kép: Google Maps