Ingyenes uniós kiadvány vállalkozóknak

Kulcs az Európai Unióhoz címmel könyvet jelentetett meg a Miniszterelnöki Hivatal EU Tájékoztató Szolgálata és az ITDH Euro Info Központ. A kötetet az Euro Info Központokon keresztül terjesztik ingyenesen.

Kulcs az Európai Unióhoz címmel könyvet jelentetett meg a Miniszterelnöki Hivatal EU Tájékoztató Szolgálata és az ITDH Euro Info Központ. A kiadvány, ahogyan Spányik Péter az ITDH elnökhelyettese nevezte, egyfajta információs forrástérképként kíván szolgálni az uniós szolgáltató intézmények sűrűjében. A könyv egy év alatt készült el – a hazai uniós intézményhálózat átszervezése miatt -, közel kétszáz intézmény önkéntes adatszolgáltatása alapján.

A kiadványt az Euro Info Központokban (EIC) terjesztik majd, ahol ingyenesen hozzáférhető lesz a vállalatok és vállalkozók számára. Spányik Péter felhívta a figyelmet az EIC egy másik szolgáltatására, az elektronikus közbeszerzési tenderfigyelőre is, amely cégre szabott, előre megadott feltételeknek megfelelő közbeszerzési ajánlati felhívásokat válogatja ki, és továbbítja a szolgáltatást igénybe vevők részére.

Címkék: üzlet