Német pénzügyi társaságok céges részesedései

ALLIANZ. A biztosítótársaság német vállalatokban szerzett részesedéseinek összértéke 40 milliárd dollárnak megfelelő összeg. A portfólióban tartott részvények között megtalálhatók a Deutsche Bank, a Munich Re, a HypoVereinsbank, a Schering és a BASF papírjai. MUNICH RE. Vállalati részesedéseinek teljes értéke eléri a 29 milliárd dollárt. A viszontbiztosító érdekeltségei közé tartozik az Allianz és az Ergo biztosítótársaság, [...]

ALLIANZ. A biztosítótársaság német vállalatokban szerzett részesedéseinek összértéke 40 milliárd dollárnak megfelelő összeg. A portfólióban tartott részvények között megtalálhatók a Deutsche Bank, a Munich Re, a HypoVereinsbank, a Schering és a BASF papírjai.

MUNICH RE. Vállalati részesedéseinek teljes értéke eléri a 29 milliárd dollárt. A viszontbiztosító érdekeltségei közé tartozik az Allianz és az Ergo biztosítótársaság, a HypoVereinsbank, a MAN teherautó-gyártó és a Heidelberger Druckmaschinen nevű nyomdagépgyár.

DRESDNER BANK. A bank 15 milliárd dollár értékben tart vállalati részvényeket, többek között az Allianz, a BMW, a Metallgesellschaft nevű vegyipari és gépipari társaság, valamint a Karstadt kereskedelmi vállalat papírjait.

DEUTSCHE BANK. A DaimlerChryslerben, az Allianzban, a Continental autógumi-gyártóban, a Munich Rében, a Linde villástargonca-gyártóban és a Philipp Holzmann építési vállalatban szerzett részesedéseinek összértéke 25 milliárd dollár.

Címkék: Hetilap: Gazdaság