A Windows 2000 típusai

WINDOWS 2000 PROFESSIONAL. A volt Windows NT Workstation 5.0; asztali operációs rendszer bármilyen méretű cégnek. Ez lesz az eddigi legkönnyebben kezelhető Windows felület, amely a legnagyobb biztonságot, ipari szintű megbízhatóságot és jobb teljesítményt nyújt majd. WINDOWS 2000 SERVER. A volt Windows NT Server 5.0; ez az operációs rendszer kis- és közepes méretű vállalkozások alkalmazási és [...]

WINDOWS 2000 PROFESSIONAL. A volt Windows NT Workstation 5.0; asztali operációs rendszer bármilyen méretű cégnek. Ez lesz az eddigi legkönnyebben kezelhető Windows felület, amely a legnagyobb biztonságot, ipari szintű megbízhatóságot és jobb teljesítményt nyújt majd.

WINDOWS 2000 SERVER. A volt Windows NT Server 5.0; ez az operációs rendszer kis- és közepes méretű vállalkozások alkalmazási és webszerverének működtetéséhez kiváló. A két processzoros SMP támogatással készülő szoftver 1 gigabyte memóriát tartalmaz.

WINDOWS 2000 ADVANCED SERVER. A volt Windows NT Server 5.0 Enterprise Edition; még erősebb vállalati és alkalmazási szerver. Négy processzoros rendszert támogat és 64 gigabyte RAM-ot képes címezni. A már működő 8 processzoros támogatást nyújtó Windows NT Server Enterprise Editiont ezzel a programmal lehet majd naprakésszé tenni (upgrade-elni).

WINDOWS 2000 DATACENTER SERVER. Új konstrukció; ez lesz a legerősebb és legmegbízhatóbb szerver operációs rendszer a Windows 2000 családban. Sokatmondó tulajdonságai a 16 processzorból álló fürt létrehozására és 64 gigabyte fizikai memória-kezelésére ad lehetőséget. A terméket nagyméretű adattárházakhoz, ökonometriai analízisekhez, bonyolult tudományos és mérnöki szimulációkhoz fejlesztették és optimalizálták.

Címkék: Hetilap: Infotech