FÖLDBIZTOS

A földművelésügyi miniszter földbiztost készül kinevezni a Nemzeti Kataszteri Program véghezvitelére, a részaránytulajdon-átírás lezárására. A jelölt a szaktárca földügyi és térképészeti főosztályának vezetője, esetleg helyettese lenne. (A jelenlegi főosztályvezetőt, a 61 éves Fenyő Györgyöt kérésére jövőre nyugdíjazza a miniszter.) A politikától áthatott pozíció azonban nem kapós, egyelőre nincs biztos jelölt. Az új pozíció kijelölése egyébként [...]

A földművelésügyi miniszter földbiztost készül kinevezni a Nemzeti Kataszteri Program véghezvitelére, a részaránytulajdon-átírás lezárására. A jelölt a szaktárca földügyi és térképészeti főosztályának vezetője, esetleg helyettese lenne.

(A jelenlegi főosztályvezetőt, a 61 éves Fenyő Györgyöt kérésére jövőre nyugdíjazza a miniszter.)

A politikától áthatott pozíció azonban nem kapós, egyelőre nincs biztos jelölt. Az új pozíció kijelölése egyébként része az FM alapos átszervezésének, amelynek keretében többek között európai integrációs főosztályt, valamint vállalkozásfejlesztési, integrációs és szövetkezetpolitikai főosztályt is létrehoznak a minisztériumban.