24.hu hírlevél

Europoli - Börtön, megosztás, beutazás

2021.11.29.
Taksony

Értsük meg Brüsszelt. Ez a 24.hu hetente jelentkező uniós hírlevele.

Kérdezze meg bármelyik diktátort, hogyan kell törvényesnek tűnve elérni a céljait! Orbán ebben kitűnő volt

Az EU egy demokratikus enklávé lesz a világban, autokrata államokkal ölelve, és nem biztos, hogy a mi szabályaink szerint fogják játszani a következő száz évet, mondja Marlene Wind dán politológus, a koppenhágai egyetem professzora. Szerinte úgy kell elzárni a magyar és lengyel kormány elől a pénzeket, hogy az ne fájjon a civil szférának és a városoknak, Orbán Viktor pedig sokkal okosabb volt a lengyeleknél. Tovább »

 

Valakinek börtönbe kell mennie, de nem lehet mindenkit gonosznak, korruptnak és butának nevezni, aki támogatta a rendszert

Jennifer McCoy, a Georgia State University professzora szerint a populista kormányokkal szemben jó módszer az összefogás, de figyelni kell rá, hogy az esetleges váltás ne legyen bosszúálló, revansiszta. Tovább »

 

Keményebb hangra vált az Európai Unió Kínával szemben

Peking egyszerre tárgyalópartner, gazdasági versenytárs és politikai rivális Brüsszel számára. Tovább »

 

Új hidegháborút vizionál Orbán az angol nyelvű hírlevelében

És az őszödi beszédről is megemlékezett. Tovább »

 

Az USA feloldja az uniós állampolgárok beutazási korlátozásait

De csak azoknak, akik be vannak oltva. Tovább »

 
A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.
Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide az Europoli hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.

Copyright © 2021 Central Médiacsoport Zrt.