Élet-Stílus

G.w.M: Akármilyen szürkehátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok

TV2
TV2
Első mélyinterjújában a rapper azt mondta, az a szuperképessége, hogy ő igazából anyuka is.

G.w.M a Tények Plusznak adta első mélyinterjúját, amiben magánéletéről beszélt. Elárulta: élete egyik legcsodálatosabb korszakát éli most, hogy Kulcsár Edinával első közös gyereküket várják. Elmondta, őt is megviseli a hírnév.

Rólam köztudott, hogy nem nyilatkozom, hiába mindennap vezető hír, nagyon ritka az, amikor nyilatkozom. Ott átszakadt egy gát, ami körülöttünk történt, arra mindenki azt mondta, ilyen nem volt a sajtótörténelemben

– fogalmazott, visszautalva arra az időszakra, amikor felvállalták a kapcsolatukat a feleségével. G.w.M szűkkörű esküvőjükről is szót ejtett, mint mondta, nagyon jó hangulatban telt, végig röhögtek, soha nem felejti el azt a napot.

Soha nem hittem, hogy megnősülök, de kedves hölgy ezen változtatott.

A rapper azt mondta, hogy mindig kiveszi a részét a gyereknevelésből.

Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürkehátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni

– jelentette ki.

Szerinte rengeteg embernek fogalma sincs arról, hogy milyen is ő valójában.

Sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok, és anyagias. Viszont amikor személyesen, általam, tőlem érik impulzusok az embereket, akkor azt szoktam látni a szemükben, hogy nagyon kellemesen csalódnak. Nagyon sok bulin, azért érek haza reggel hétkor, nem azért, mert akkor végzek, hanem azért, mert én ott maradok és lefotózok a közönségemmel. Akkor szoktak érni ilyenek, hogy »Úristen, de jó! Ezért szeretünk, mert te ugyanez voltál tíz évvel ezelőtt is«. De akár volt olyan, hogy a közértbe egy néninek megfogtam a szatyrát, kivittem az autójáig, és akkor mondta, hogy »Úristen, mennyire kamu a sajtó!«, persze tisztelet a kivételnek.

Single állapot című új videóklipjéről is beszélt, amiben egy vámpírt alakít.

Nagyon régóta rajongok a vámpírokért. Nagyon szeretnék vámpír lenni, mert akkor nagyon sokáig élnék, és a szeretteim is nagyon sokáig élnének. Dehát nyilván ez csak egy ilyen kis dreamem.

Kapcsolódó
Armani-pólós vámpírként támad G.w.M a legújabb klipjében
Kulcsár Edina ezúttal kimaradt a klipből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik