Élet-Stílus

Túl sok volt a majonéz a szendvicsében, lelőtte az atlantai Subway alkalmazottait

Az egyik gyorséttermi dolgozó olyan súlyosan megsérült a balhéban, hogy nem tudták megmenteni az életét.

Olyan súlyos vita alakult ki a szendvicsben található szósz mennyisége miatt Georgia állam fővárosában, Atlantában az egyik belvárosi Subwayben, hogy az elégedetlenkedő vásárló fegyvert rántott, és az étterem több alkalmazottjára is rálőtt.

A konfliktusban egy éttermi dolgozó életét vesztette, egy másik pedig olyan súlyosan megsérült, hogy kórházba kellett szállítani.

A Fox helyi csatornájának honlapja a rendőrség tájékoztatása alapján azt írja, hogy az incidens hétfő délután, helyi idő szerint fél hét körül történt.

A Subway tulajdonosa szerint a lövöldözés oka egy apróság volt: egy vásárló a majonéz mennyiségén húzta fel magát.

Akár hiszik, akár nem, a szendvicsében lévő túl sok majonéz miatt volt

–  mondta Willie Glenn. A vita során a rendőrség szerint a vásárló rálőtt a Subway két alkalmazottjára, egy 26 éves nő meghalt, egy másik 24 éves nőt pedig kritikus állapotban szállítottak kórházba. Az atlantai rendőrség később le is tartóztatott egy 36 éves férfit az ügy miatt.

„Úgy döntött, hogy fokozza a helyzetet, és onnantól kezdve elszabadult a pokol” – folytatta Glenn, majd azt is hozzátette, hogy a kórházba szállított áldozat 5 éves gyereke is végignézte az egészet.

Az étterem tulajdonosának elmondása szerint a munkában lévő üzletvezető viszonozta a tüzet, de nem találta el a balhézó vásárlót.

„Nem tudom, hova jutott a világ, különösen a fiataljainkkal. Olyan forrófejűnek tűnnek. (…) Mindenki fegyvert akar hordani. Mindenki meg akar ijeszteni valakit fegyverrel. Félelmetes itt kint” – adott hangot frusztrációjának Glenn.

Az étteremtulajdonos azt is elárulta az áldozatok testvérek voltak, és pár hónapja kezdtek el az étteremben dolgozni.

Nincs szükségünk ilyen emberekre a társadalomban. Ha hajlandó megölni valakit a majonéz miatt, akkor mi másra lehet még képes

– fakadt ki Willie Glenn a tragédia árnyékában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik