Élet-Stílus

Felgyújtotta a házat, majd nyugágyban ülve nézte, ahogy lángol

Videón a bizarr marylandi gyújtogatás.

Gyilkossági kísérlettel vádolják azt a marylandi nőt, aki felgyújtott egy házat, annak tudatában, hogy valaki az épületben tartózkodik.

Április 29-én bejelentés érkezett a marylandi tűzoltósághoz, hogy tűz ütött ki egy Elktonban található ingatlanban. A 911-es segélyhívószám diszpécserének azt is elmondták, hogy valaki több tárgyat meggyújtva több ponton tüzet rakott egy lakóházban.

Az épületben egy Blenda Holbrook nevű 52 éves nő tartózkodott, aki megpróbált kimenekülni, de valaki szándékosan egy hulladéktárolót állított az ajtó elé. A tűzoltóság közleményéből kiderül, hogy a nő kiabálását meghallották a járókelők, végül két férfi húzta ki őt az ablakon át. Az elkövető egy 47 éves nő, Gail Metwally, a ház egyik lakásának bérlője, aki a gyújtogatás után kiült a kertbe egy nyugágyba, és egy könyvvel az ölében végignézte, ahogy lángol a ház. Aztán távozott a helyszínről.

Metwally nemrég térhetett haza bérelt lakásába, miután egy egészségügyi intézményben kezelték mentális betegségét. A WMAR2 News helyi lap azt írja, a hatóságok nem léptek azután sem, hogy az elmúlt hónapokban számos alkalommal érkezett bejelentés a nő viselkedési zavarai miatt.

Az esetről megdöbbentő videó is készült: egy veszekedés látható a képeken, majd a felvétel készítője elmondja, hogy a nő gyújtogatott – ezek után láthatjuk a kertben üldögélő elkövetőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik