Élet-Stílus

Hatalmas bulit csaptak egy sztriptíztáncossal az építkezésen, mindenkit kirúgtak

Ha a hegy nem megy Mohamedhez...

Komoly botrány kavarodott abból, hogy a Twitterre olyan képek kerültek ki, amelyen egy torontói építkezésen a munkások egy sztriptíztáncossal buliznak, az egyik fotón egy üveg vodka is feltűnik.

A térség egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cége, a Mattamy Homes elismerte, hogy az egyik építkezésükön készültek a felvételek, és elmondták „rendkívül helytelen és teljesen elfogadhatatlan” amit a gipszkartonozó alvállalkozójuk, a Nelmar Drywall munkatársai tettek. A Nelmar is elítélte a történteket, a képeken látható férfiakat mind kirúgták, és ígérték, lépéseket tesznek, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő – írta a CBC News, amely egy videót is megszerzett, amiben két férfi a táncoló nőt fogdossa.

Ráadásul egyik dolgozó sem hord maszkot és tartja be a távolságtartási szabályokat pedig ez a kormányzati előírás. A buli napján Ontarióban minden korábbinál több koronavírusos esetet regisztráltak, szám szerint 4736-ot, szakértők az egészségügyi rendszer szörnyű helyzetére hívják fel a figyelmet, az az ontariói miniszterelnök pedig tovább szigoríthatja a korlátozásokat, egyébként éppen az építőipar lehet a szigorítások egyik érintettje.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik