Élet-Stílus

A lánya ártatlan megjegyzéséből jött rá az apa, hogy a felesége csalja a szomszéddal

A kislánya egyetlen ártatlan mondata miatt fogott gyanút egy ausztrál férfi, hogy a felesége nem teljesen őszinte vele. Amikor kérdőre vonta, a nő mindent tagadott, ám a férje túl régóta ismerte ahhoz, hogy tudja, milyen az, amikor hazudik.

Az ausztrál Steven, mint minden nap, amikor hazaért a munkából, megkérdezte a kislányát, hogy milyen napja volt. A lánya is csak a szokásos dolgokat mesélte, egyetlen apró részlet azonban szöget ütött az apa fejébe. A kislány azt mesélte, hogy amikor hazaért az iskolából, az anyja épp nem volt otthon. Amikor kiment, hogy megkeresse, a szomszéd bácsi kidugta a fejét az ajtón, és azt mondta neki, hogy ne aggódjon, az anyja hamarosan otthon lesz.

Amikor Steven kérdőre vonta a feleségét, a nő egy semmitmondó válasszal próbált hárítani, a férje azonban pontosan tudta, hogy hazudik – írja a Mirror című brit bulvárlap. Steven azt mondja, a felesége elég gyakran hazudik másoknak, így neki, 14 évnyi házasság alatt bőven volt alkalma megfigyelni, hogy milyen a nő, amikor nem mond igazat.

Az asszony végül bevallotta, hogy valóban történt valami közte és a szomszéd férfi között. Azt mondta, minden néhány ártatlan üzenettel kezdődött, aztán flört belőle. Az üzenetek egyre merészebbek lettek, végül már meztelen fotókat küldtek egymásnak. A nő azt mondta, még ekkor sem gondolta komolynak az ügyet, mert minden a virtuális térben zajlott, ezért nem tűnt valóságosnak. Azt mondta, a valóságban csak egyetlen csók történt, ám akkor ő hirtelen ráébredt, hogy mit csinál, hányingere lett, elrohant és véget vetett az egésznek.

Steven első indulatában elküldte otthonról a feleségét, később azonban, a gyerekek miatt hajlandónak mutatkozott a békülésre. A feleségével most párterápiára járnak, de a férfi azt mondja, nem hiszi, hogy még egyszer meg fog tudni bízni a feleségében. Nehezen hiszi el azt is, hogy a felesége valóban leállt, amikor valódira fordultak a dolgok a szomszéddal.

Steven azt írja, lassan beleőrül a helyzetbe, mert kezdi úgy érezni, hogy bár még mindig szereti a feleségét, sokkal inkább úgy, mint egy régi barátot, semmint a szerelmét.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Witthaya Prasongsin / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik