Élet-Stílus

Halálra rémült a család, mikor egy kivehetetlen alakot láttak rohanni a legendás csatamezőn

Éjszaka autóztak át a legendás Gettysburgi csata helyszínén, mikor megpillantották a kivehetetlen alakot a sötétben.

Hátborzongató videó kering az interneten, amelyen többen egy szellemet véltek felfedezni, ahogy keresztül rohan egy híres csatamezőn – számolt be róla a Ladbible.

A felvételt egy Greg Yuelling nevű férfi készítette, aki a lányával és két unokaöccsével látogatta meg a Gettysburgi csata helyszínét szeptember elején. 1863-ben ezen a helyen vívták az amerikai polgárháború legvéresebb ütközetét. A csata eredményeként az unionisták vissza tudták verni a konföderációs csapatok Pennsylvania elleni offenzíváját, amit gyakran neveznek a háború fordulópontjának.

A helyet tehát már így is körül lengi a történelem szele, amit most Yuellingék minden korábbi tapasztalatnál jobban átérezhettek. A csapat éjszaka autózott át a helyen, mikor egyszercsak észrevettek a sötétben egy furcsán mozgó alakot.

A kocsiban utazó egyik fiú később azt mondta, már az észlelés előtt különös hangokat hallottak kintrő, aztán megpillantották az alakot, amiről nem is tudták eldönteni mire hasonlít, de volt benne valami furcsa.

A család annak rendje, s módja szerint halálra rémült, a felvételek újra nézése után azonban Greg Yuelling kacérkodott a gondolattal, hogy visszamenjen kideríteni, mit láttak a kocsiból.

Nagyon izgatott lettem, és közben ott volt az a furcsa érzés is, valami azt mondta, vissza kell mennem. Aludni sem tudtam ettől, de annyira meg voltam ijedve, hogy végül nem mentem sehova.

Szerintetek milyen állat látható a videón? Egyáltalán állat, vagy valami más?

 

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik