Élet-Stílus

Ezen a menyasszonyi ruhán nevet a fél internet

A legtöbb menyasszony számára hatalmas feladat megtalálni a megfelelő ruhát, a tervezők ezer trükkel próbálják a saját kreációik irányába terelgetni őket. Vannak azonban ötletek, melyeket sohasem kellett volna megvalósítani.

Egy első ránézésre konzervatív, szolid menyasszonyi ruhán nevet a fél internet – írja a Newshub nevú új-zélandi hírportál.

A ruháról készült fotó egy esküvőgúnyoló Facebook-csoportban bukkant fel először, de azóta lépten-nyomon felbukkan a közösségi portálokon, annyira érthetetlen, hogy mire gondolt a tervező. A fűzőszerű felsőrész vállpántjai rózsadíszítést kaptak, a szoknya földig ér. Eddig minden rendben, csakhogy a rózsadíszek a szoknya hátulján, fenéktájon is visszaköszönnek, ezért a ruha úgy néz ki, mintha a menyasszony véletlenül beleült volna egy csokor virágba és az a farpofái közé szorult volna.

Fotó: Facenook/ That’s It I’m Wedding Shaming

A fotóról az nem derül ki, hogy a bizarr ruhát viselte-e valaha valaki esküvőn, illetve ha igen, vajon milyen érzés lehetett benne leülni. Vagy hátat fordítani valakinek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik