Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Spermát spricceltek egy fiatal nőre a 4-6-oson

Ahogy minden héten, ezúttal is összeszedtük nektek, hogy mik pörögtek nálunk nagyot kereken egy évvel ezelőtt. Nézzük a tavalyi év 25. hetének eseményeit.

Egy éve gyomorforgató történet járta be az országot. Egy húszas éveiben járó nő arról számolt be, hogy fényes nappal egy fecskendőből ondót spriccelt rá valaki a 4-6-os villamoson. A részleteket itt lehet elolvasni.

Spermát spricceltek egy fiatal nőre a 4-6-oson
Az elkövető tagadta tettét.

Egy 41 éves, pikkelysörömtől szenvedő kazahsztáni férfi az „élő múmia”, akit az orosz sajtóban először megjelent hírek szerint egy hónapig senyvedett egy medve odújában, miután a vadállat rátámadt és eltörte a gerincét. A híressé vált felvétel a kazahsztáni Aktöbe város egyik kórházában készült az Alekszandr P. nevű férfiról.

Kiderült, hogy ki az állítólag törött gerinccel egy medveodúban talált „élő múmia"
Megszólalt a kórházi ágyon levideózott férfi orvosa, tényleg kamu volt a medvés történet.

Tavaly többek között az is kiderült, hogy mi történik egy macskával, akit véletlen kimosnak. Felix csodával határos módon túlélte, de azért nyomot hagyott rajta a dolog. Az egyéves cicát haladéktalan a minnesotai állatsürgősségi központba vitték. Ideiglenesen megvakult, a tüdejébe került vízmennyiségtől pedig tüdőgyulladást kapott, de túlélte a szerencsétlen kalandot.

Egy macska beszorult a mosógépbe, ez történt vele, miután végigment a program
Felix csodával határos módon túlélte, de azért nyomot hagyott rajta a dolog.

Bár valószínűleg nem jutott sokra a divatszakmában, de talán nem túlzás azt állítani, hogy stílusikon lett abból a nőből, aki borospohárból iszogatott tavaly a londoni metrón. A képet a skót Mark Locke lőtte, akit lenyűgözött, hogy az ismeretlen nő nem az alumíniumdobozból, hanem egy üveg boros pohárból kortyolgatja rózsaszín gin tonikját.

A tavalyi év egyik legerősebb története azé a fiatalé lett, aki 12 év távollét után úgy került elő, hogy megölte a saját édesapját. Csak ötéves volt Anthony Templet, amikor 2007-ben, nyom nélkül eltűnt a texasi Houstonból. A fiút az apjával, Burt Templettel látták utoljára, akinek szintén nyoma veszett. A fiúról és apjáról több egy évtizeden át senki sem tudott semmit. A felkavaró részleteket itt lehet elolvasni.

Akkor került elő a tizenkét éve eltűnt gyerek, amikor megölte az apját
A fiú több mint tíz év után, a börtönből beszélhetett először az anyjával.

Kiemelt kép: MTI / Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik