Élet-Stílus

Tóth Andi privát üzeneteket is megosztott a hétvégén elhunyt Petics Kristófról

Sírva búcsúzott tőle.

Az X-Faktor hatodik évadában feltűnt Petics Kristófot vasárnap holtan találták. Tóth Andi egy nappal korábban még beszélt vele.

Meghalt Petics Kristóf, a 2016-os X-Faktor énekese
Halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Kristóf, vagy ahogy én hívtam: Puddin, már vagy öt éve volt a barátom. Megosztó személyiség volt, sokan nem kedveltétek, tudom. Őrültnek tartottátok, de mint tudjuk, a legkiválóbbak mind azok. Hogy én milyennek ismertem? Ahogy rá gondolok, csak úgy potyognak a könnyeim. Egy érzelmileg rettentően intelligens, bátor, talpraesett srác volt, akit annó megköveztek, mert kiállt magáért. Akkor kezdtünk el beszélgetni és rájöttünk mennyi közös van bennünk. A múltunk, a tapasztalataink, a sok hánykolódás és harcolás, amikről ti mit sem tudhattok. Mindig ott volt, ha szükségem volt rá, ha akár hetekig nem beszéltünk, aztán éjszaka hívtam sírva, ő felvette

– kezdte posztjában Tóth Andi.

Május 23-án, azaz most szombat késő délután beszéltem vele utoljára és köszönöm Istennek, hogy lehetőségem volt elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Tervei voltak, előtte állt az élet, amit szeretett volna meghódítani. Túl kicsi volt neked ez a világ Pudd, te jobbat érdemeltél. Köszönöm, hogy a barátod lehettem. Hiányozni fogsz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés, Máj 25., 2020, időpont: 5:24 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@tothandi.andee

Ajánlott videó

Olvasói sztorik