Élet-Stílus

„Vigyél engem, te szarházi!”: hisztériás rohamot kapott a taxi utasa

A nő anyázta, ütötte-verte a sofőrt. A moszkvai videóból azonnal mém lett.

Az alább látható videó pillanatok alatt elterjedt az orosz internetezők körében, rengeteg verziója meghaladta a milliós megtekintésszámot.

A felvétel egy taxiban készült, és azt láthatjuk rajta, hogy egy utas nem akármilyen idegállapotba kerül. A vitát kiváltó okokról eltérő magyarázatok láttak napvilágot, de a Komszomolszkaja Pravdának megszólalt maga a kiborult utas, aki azt állítja, sietett volna a munkahelyére, de a vezető nagyon lassan indult el, és amikor ő rákérdezett, mehetnének-e gyorsabban, azt a választ kapta, hogy az pénzbe kerül. A nő szerint nagyon körülményesen álltak ki a háza udvarából, és a telefonján az applikáció azt mutatta, hogy a taxis még el sem indult, tehát még a várakozási díj ketyegett.

Az utast egyébként Jana Danykovának hívják, szülővárosában, Tomszkban szépségversenyeken indult, Moszkvában pedig egy nagy fitneszklubban dolgozik edzőként.

Pontosabban már csak dolgozott: a videó nyomán elbocsátották az állásából.

A felvételen Danykova elképesztő stílusban gyalázza, olykor üti-veri a taxist. A címben is olvasható Vigyél engem, te szarházi! kifejezés állítólag több mint harminc alkalommal hangzik el a vágatlan verzióban. Ezen kívül azt hajtogatja legtöbbször, hogy „Engem emberek várnak”, és azzal fenyegeti a sofőrt, hogy ha nem indul el, megvereti. A kötélidegzetű taxis leggyakrabban az „Ön miért viselkedik így?” frázist hajtogatja, majd, amikor már megelégelte a szituációt, azt ismételgeti, hogy „nem megyek”.

Jöjjön a felvétel, de ne menjenek utána sehová, mert a történet folytatódik.

A felvételből azonnal mém lett. Mutatunk egy paródiavideót: a liftbe beszálló ember Danykova instant szállóigévé vált kifejezéseivel üvölt a felvonóval, hogy induljon már, mire a másik férfi szól neki, hogy csak meg kell nyomni egy gombot.

 

Megerőszakolta a taxisofőrt
Az orosz férfi olyan részeg volt, hogy nem tudott felmenni a lakásába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik