Élet-Stílus

Több mint egymillió forintos fizetésért keres valakit egy online cég, hogy szexjátékszereket teszteljen

A munka tényleg boldoggá tesz.

Évi 38 ezer fontos, azaz nagyjából 15 millió forintos fizetésért keres új munkatársat egy brit székhelyű online áruház, egy igazán intim pozícióra – írta a LADBible. A jelentkező otthon végezheti a munkáját, ami nem meglepő, hiszen szexjátékszereket kellene tesztelnie.

Az OnBuy.com álláshirdetése szerint a pozíciót elnyerő jelentkezőnek minden egyes hónapban elküldenek egy csomó náluk kapható szexjátékot, hogy részletesen be tudjon számolni azok működéséről, és jellemezze azokat. Emellett az azok iránt érdeklődő vásárlóknak kell tanácsokat adnia használatukról.

A cég szerint havonta több mint ötszáz megkeresésé érkezik hozzájuk a felnőtt játékokkal kapcsolatban. Olyan emberektől, akik több információt szeretnének kapni arról, hogyan lehet a legkielégítőbben használni a szexjátékszereket, valamint arról, hogy milyen más eszközökkel lehetne még jobban fokozni az élvezeteket.

A cég alapítója, Cas Paton a LADBible-nek elmondta, hogy a vevőszolgálatuk ugyan igyekszik minél jobban segíteni az érdeklődőket, de szükségük van egy profira, aki semmi mással nem foglalkozik, csak a szexjátékokkal és az azzal kapcsolatos kérdések megválaszolásával.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik